Serena Williams bola na svadbe Meghan, ale básni o Kate: Je pre mňa jednotkou

Čím na slávnu tenisovú hviezdu tak veľmi zapôsobila manželka princa Williama?

26.07.2018 00:00
debata (2)

Tenistka Serena Williams (36) je jednou z blízkych priateliek vojvodkyne Meghan. Spoznali sa v roku 2014 v New Yorku a padli si do oka. Serena dostala aj pozvánku na kráľovskú svadbu princa Harryho, ktorá sa konala v máji vo Windsore.

Serena Williams však v rozhovore pre magazín „Instyle“ opísala očarenie inou členkou kráľovskej rodiny, Meghan zostala v rozhovore zabudnutá. Podľa Sereny je to práve manželka princa Williama, Kate, ktorá je jednoznačne číslom jeden. Na otázku magazínu, aby vymenovala silné ženy, odpovedala bez zaváhania: "Beyoncé, Rihanna, Kate Middleton!“

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Keďže sa vojvodkyňa cítila po pôrode dobre, pár hodín po ňom odišla z pôrodnice domov.

Na Williamsovú vojvodkyňa Kate zapôsobila najmä svojím verejným vystúpením bezprostredne po porodení tretieho potomka, syna Louisa, kedy sa pred verejnosť postavila pred pôrodnicou Lindo v Londýne. Williams povedala, že je pre ňu takmer nepredstaviteľné, aby žena pár hodín po pôrode dokázala niečo také. „Ona to dokázala. Je pre mňa absolútnou jednotkou“.

Podobne o Kate básnila aj v rozhovore pre Popsugar: „Je to úžasná žena,“ opísala vtedy Serena.

Kate, ktorá tretieho potomka porodila 23. apríla dopoludnia, si ho o sedem hodín neskôr už odnášala z pôrodnice v centre Londýna v sprievode svojho manžela. Podobne to bolo aj pri jej dvoch predošlých pôrodoch.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Serena Williams

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....