Bola plná sklamaní, opísala Brigitte Nielsen ťažkú cestu k bábätku

Ako 54-ročná sa stala 22. júna dánska herečka a modelka Brigitte Nielsen po piaty raz mamou. Jej cesta k vytúženému potomkovi trvala dlhé roky a vôbec nebola jednoduchá. Nielsen to opísala v rozhovore pre magazín People. O tehotenstvo sa pokúšala desať rokov.

28.07.2018 11:20
debata

Ako 40-ročná sa rozviedla s manželom, Raoulom Meyerom a spoznala svojho súčastného manžela, talianskeho modela Mattia Dessiho (39). Ako povedala, nehľadala nový vzťah, ale ich láska veĺmi rýchlo nabrala na vážnosti a oni spolu začali plánovať budúcnosť. V tom čase si nechala slávna blondínka zmraziť vajíčka a dvojica sa pokúšala o umelé oplodnenie. Proces sa však nedaril dlhé roky. Lekári dávali 55-ročnej Nielsenovej len 3 až 4-percentnú šancu, žeby sa to mohlo s jej vlastnými vajíčkami podariť.

„Vtedy som prežila mnoho sklamaní. Bolo to vždy, keď mi lekári zavolali s vetou: Výsledok je negatívny. Vtedy sa človek cíti veĺmi sám, pretože ženy sa o takejto veci medzi sebou nerozprávajú.“

Napokon sa jej cesta dočkala šťastného konca: „Je to naozaj dlhá cesta. Ale chcem, aby ostatné ženy vedeli, že možné je všetko, ale stále treba zostať realistkou.“

Nielsen zároveň v rozhovore pre magazín people opísala, aký je to rozdiel – byť mamou ako 20-ročná a potom po päťdesiatke. „Som v tomto smere oveĺa kompetentnejšia, menej frustrovaná a vôbec nie bojazlivá. Viem celkom jasne, čo mám s dcérou robiť a aj to, kde vo svojom živote sa teraz nachádzam,“ dodala.

Aj tehotenstvo aj pôrod cisárskym rezom opísala herečka ako bezproblémové. "Mám všetko, po čom som kedy túžila, povedala na záver spokojná čerstvá mama.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Brigitte Nielsen

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...