Oteckovia sú zvedaví na modelku z Victoria’s Secret, nie na vojvodkyňu Kate

Manželka princa Williama má povinnosti ako každá iná mama, svoje deti vozí do školy sama, prípadne sa strieda s Williamom. Žiadnych "zamestnancov" na to kráľovský pár nevyužíva.

30.07.2018 11:00
Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej... Foto: ,
Vľavo Kate, vojvodkyňa z Cambridge, vpravo jej švagriná Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu.
debata (2)

Vojvodkyňa Kate a princ William už niekoľkokrát v rozhovoroch povedali, že svoje tri ratolesti budú vychovávať tak normálne, ako to len pôjde. Dôkazom toho je aj fakt, že princ George, ich najstaršie dieťa, chodí do školy „Thomas’s Battersea School“ spolu s ostatnými 5-ročnými deťmi. Ráno ho na vyučovanie vozia rodičia, presne tak, ako ostatné deti.

Rodičia ostatných malých školákov si už na prominentnú rodinu zvykli a vojvodkyňu Kate či jej manžela, princa Williama, berú pred školou celkom prirodzene. Jeden z rodičov pre Daily Mail povedal, že do spomínanej školy nevozia deti len vojvodkyňa Kate a princ William, ale aj iní známi ľudia. „Nikto sa dva razy neobzerá, keď pred školu príde Kate. Má tu deti aj jedna modelka z Victoria’s Secret a úprimne, oteckovia sú viac zvedaví na ňu, ako na Kate,“ cituje Daily Mail jednu z mamičiek.

Ako ďalej Daily Mail cituje svoj zdroj, vojvodkyňa Kate hneď nasledujúci deň po pôrode princa Louisa (3 mesiace) sama priviezla malého Georgea do školy. Svetu ho pred súkromnou pôrodnicou Lindo pritom spolu s manželom ukázala len 7 hodín potom, ako prišiel na svet.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...