Clooney obdivoval štíhle nohy svojej krásnej Amal! Aha, má ich ako tínedžerka

George Clooney (57) spolu s manželkou Amal trávi leto v slnečnom Taliansku, v ich rezidencii pri jazere Como.

30.07.2018 00:00
debata

Slávny pár však samotou netrpí ani ďaleko od Hollywoodu či Londýna. Na večeru, ktorá sa odohrávala v jednej z reštaurácií neďaleko hercovej rezidencie, si zašli so skupinkou priateľov. Medzi nimi bola aj vychytená módna návrhárka Stella McCartney a jej manžel, Alasdhair Willis.

Amal and George Clooneyovi počas tretnutia s... Foto: Profimedia
Amal Clooney Amal and George Clooneyovi počas tretnutia s priateľmi pri jazere Como.

40-ročná Amal medzi hosťami opäť zažiarila. Dvojnásobná mama sa stále pýši postavičkou tínedžerky, ktorú predviedla v krátkych oranžových šortkách a kvetovanej tunike. Práve jej sexi nohy zaujali aj paparazzov, ktorí si na skupinku počkali v okolí reštaurácie. Krásnu mamu dvojičiek zachytili v okamihu, ako nastupovala na čln. Jej hollywoodsky manžel jej galantne pomohol vyjsť na čln, ktorým sa celá skupinka odviezla preč z dohľadu fotografov.

Clooney si vychutnáva leto v Taliansku, jeho začiatok prežil na Sardínii, kam ho zavialo nakrúcanie filmovej novinky. V tomto období mal však práve na Sardínii nehodu na motorke, kedy motorku herca zachytilo auto. Nehoda sa však zaobišla bez vážnejších následkov a ako vidieť na zábere, elegantný Clooney je opäť v plnej sile. Náladu mu určite vylepšili aj jeho zárobky, za uplynulý rok zarobil podľa magazínu Forbes spomedzi hercov najviac – 204 miliónov eur.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #George Clooney #Amal Clooney

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....