Švédska princezná Madeleine opúšťa Európu, jej domovom bude Florida

V marci sa stala švédska princezná Madeleine po tretí raz mamou, keď priviedla na svet dievčatko Adrienne.

03.08.2018 00:00
debata (1)

36-ročná dcéra švédskeho kráľa Karola XVI. Gustáva a kráľovnej Silvie však dlhodobo nežila vo Švédsku. Spolu s manželom, britsko-americkým bankárom Chrisom O’Neillom (43) si za svoj domov zvolili Londýn. Teraz však budú od Švédska ešte vzdialenejší. Rodina sa totiž sťahuje za oceán, voľba padla na slnečnú Floridu. Informoval o tom kráľovský palác.

Princezná Madeleine počas krstu princeznej... Foto: SITA/AP, Henrik Montgomery
Princezná Madeleine Princezná Madeleine počas krstu princeznej Adrienne v šatách Giambattista Valli spolu s manželom Christopherom O'Neillom a ich deťmi, princeznou Leonore a princom Nicolasom.

„Rodina sa sťahuje na Floridu, pretože to bude dobré východiskové miesto pre obchodnú spoločnosť Chrisa O’Neilla a deti sú ešte v predškolskom veku,“ informovala hovorkyňa kráľovského paláca.

Zatiaľ, čo manžel princeznej sa venuje svojím obchodom, ona zostáva pracovať pre nadáciu World Childhood Foundation. Po presťahovaní sa do USA sa zameria vo väčšej miere práve na aktivity za oceánom. Na otázku, ako dlho zostane pár na Floride, hovorkyňa odpovedala, že žiaden limit si neurčili.

Manžel princeznej Madeleine na Floride vyrástol a vlasní tu aj nehnuteľnosť. Dvojica sa spoznala v New Yorku, v roku 2012 oznámila zasnúbenie a 8. júna 2013 sa snúbenci vzali.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Florida #Švédsko #princezná Madeleine

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....