Kam príde, tam žiari! Dlhonohá Julia Roberts sa prišla pozrieť na Pretty Woman

Bola to práve rola z roku 1990, ktorá jej priniesla celosvetovú slávu. Julia Roberts sa vďaka nej navždy stala Pretty Woman.

03.08.2018 16:20
debata

Oscarová hviezda prijala pozvanie a zúčastnila sa predstavenia v New Yorku s názvom „Pretty Woman: the Musical“, ktoré bolo poctou režisérovi Garrymu Marshallovi. Práve ten sa pod filmový hit v hlavných úlohách s Juliou Robertsovou a Richardom Gerem postaral.

Vdova po režisérovi Garrym  Marshallovi,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Julia Roberts Vdova po režisérovi Garrym Marshallovi, Barbara, a herečka Julia Roberts prišli na muzikálové predstavenie Pretty Woman v New Yorku.

Dlhonohá päťdesiatnička prišla v čiernych kožených nohaviciach, oranžovom tričku a čiernom saku. Ako vždy, keď sa Roberts zjaví pred fotografmi, aj tento raz najviac žiaril jej povestný úsmev. Spoločnosť počas premiéry jej robila vdova po zosnulom režisérovi Garrym Marshallovi, Barbara. Režisér zomrel v roku 2016, počas svojho života sa podpísal pod snímky ako Frankie a Johnny, Nevesta na úteku, Denník princeznej a mnohé ďalšie.

Vdova po režisérovi Garrym  Marshallovi,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Julia Roberts Vdova po režisérovi Garrym Marshallovi, Barbara, a herečka Julia Roberts.

Trojnásobná mama Julia Roberts si v snímke Pretty Woman zahrala až potom, čo rolu prostitútky Vivien odmietli iné herečky. Prvou v hľadáčiku filmového štúdia Walt Disney bola herečka Meg Ryan, ktorej rola prostitútky nebola po chuti a tak ju odmietla. Ani herečkám Molly Ringwaldovej či Daryl Hannahovej postava Vivian „nesadla“ a povedali nie. Tmavovláska Jennifer Connelly bola síce na kastingu, ale producent a režisér Garry Marshall si nebol istý jej vekom a tak dal prednosť Julii Roberts. V roku 1991 získala za úlohu Vivien nomináciu na Oscara.

Julia Roberts prišla na muzikálové predstavenie... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Julia Roberts Julia Roberts prišla na muzikálové predstavenie Pretty Woman v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Julia Roberts #Pretty Woman

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....