Obrazom! Vojvodkyňa Meghan oslavuje narodeniny, takýto rok má za sebou

V sobotu, 4. augusta, oslavuje manželka princa Harryho 37. narodeniny. Na svoj uplynulý rok krásna vojvodkyňa len tak nezabudne, prinášame prehľad toho, čo za 12 mesiacov prežila.

04.08.2018 00:00
princ Harry Foto: ,
Princ Harry a Meghan Markle v deň ich svadby.
debata (3)

Pred rokom, pri príležitosti 36. narodenín, ju princ Harry pozval na romantickú dovolenku do Afriky. Hoci médiá očakávali zasnúbenie dvojice, nestalo sa tak. O pár týždňov fotografi zachytili Meghan, ako sedí po boku princa Harryho počas „Invictus Games“, ktoré sa konali v Toronte.

Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle... Foto: Reuters, MARK BLINCH
Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle Princ Harry a jeho priateľka Meghan Markle spoločne na Invictus Games v Toronte.

V októbri 2017 poskytla Meghan rozhovor magazínu Vanity Fair, v ktorom na margo jej vzťahu s princom Harrym odznelo: „Dúfam, že ľudia pochopia, že toto je náš čas. Sme pár, sme zamilovaní. Ale tieto chvíle patria nám. Sú súčasťou toho, čo teraz vnímame ako špeciálne. Pretože sú len naše.“

Meghan Markle na titulke Vanity Fair - október... Foto: reprofoto: Vanity Fair
Meghan Markle Meghan Markle na titulke Vanity Fair - október 2017.

V novembri 2017 sa pár zasnúbil. "Som potešený, že môžem ohlásiť naše zasnúbenie aj to, že som dostal požehnanie od rodičov mojej partnerky,“ uviedol pre médiá prostredníctvom vyhlásenia princ Harry. Po ohlásení zásnub a svadby sa partneri spoločne objavili v záhrade Kensigtonského paláca.

Princ Harry a Meghan Markle počas ich... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas ich oficiálneho fotografovania pred Kensingtonským palácom po ohlásení ich zásnub.

Len o pár dní po zásnubách tvorcovia seriálu Kravaťáci oficiálne potvrdili, že predstaviteľka Rachel Zaneovej v seriáli končí siedmou sériou. V interview sama Meghan povedala, že po siedmich rokoch nakrúcania bola stá epizóda pre ňu míľníkom, ktorý chcela dosiahnuť a prirodzene prišli úvahy nielen o odchode, ale aj ďalšom vývoji jej kariéry.

Kravaťákov opúšťajú dve hviezdy - Meghan Markle... Foto: USA Network
kravaťáci, suits, meghan markle, patrick j.adams, mike ross, rachel zane, Kravaťákov opúšťajú dve hviezdy - Meghan Markle a Patrick J. Adams.

V decembri 2017 Meghan absolvovala svoje prvé oficiálne verejné vystúpenie po boku princa Harryho, kedy ho ako snúbenica sprevádzala počas návštevy Nottinghame.

Princ Harry a Meghan Markle počas prvého... Foto: SITA/AP, Rui Vieira
Princ Harry a Meghan Markle Princ Harry a Meghan Markle počas prvého spoločného oficiálneho vystúpenia na verejnosti po oznámení zásnub v Nottinghame.

Krátko pred Vianocami celý svet obdivoval oficiálne zásnubné fotografie princa Harryho a Meghan Markleovej, pod ktoré sa podpísal uznávaný módny fotograf Alexi Lubomirski.

Oficiálna zásnubná fotografia princa Harryho a... Foto: SITA/AP, Alexi Lubomirski
Meghan Markle, Harry Oficiálna zásnubná fotografia princa Harryho a Meghan Markleovej.

19. mája si svoje „áno“ povedali princ Harry a Meghan Markle v prítomnosti 600 hostí pred arcibiskupom z Canterbury v Kaplnke svätého Juraja vo Windsore. O jej svadobné šaty sa postarala britská dizajnérka Clare Waight Keller. Svadbou sa z Meghan stala vojvodkyňa zo Sussexu.

Mladomanželia, princ Harry a Meghan, sa vezú v... Foto: SITA/AP, Matt Dunham
princ Harry Mladomanželia, princ Harry a Meghan, sa vezú v koči ťahanom koňmi po uliciach Windsoru v deň svadby.

Tri dni po svadbe Kensingtonský palác zverejnil oficiálne svadobné fotografie mladomanželov, princa Harryho a vojvodkyne Meghan. Postaral sa o ne fotograf Alexi Lubomirski.

Oficiálna svadobná fotografia britského princa... Foto: TASR, Alexi Lubomirski
princ Harry, meghan Markle Oficiálna svadobná fotografia britského princa Harryho a Meghan Markleovej po sobáši na východnej terase kráľovského zámku vo Windsore.

Koncom mája sa už ako manželka princa Harryho zúčastnila recepcie v londýnskom Buckinghamskom paláci na počesť 70. narodenín princa Charlesa. Šlo o prvé verejné podujatie novomanželov od ich veľkolepej svadby.

Britský princ Harry s manželkou Meghan sa... Foto: Reuters, POOL
Britský princ Harry s manželkou Meghan Britský princ Harry s manželkou Meghan sa zúčastnili recepcie v londýnskom Buckinghamskom paláci.

V júni absolvovala vojvodkyňa Meghan debut na kráľovských dostihoch v Ascote, ktoré sú každoročne sviatkom nielen krásnych tátošov, ale aj smotánky a príslušníkov šľachty vo Veľkej Británii.

Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan... Foto: Reuters, PAUL CHILDS
Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan zo Sussexu prichádzajú na dostihy v Ascote.

Pólo patrí k britskej kráľovskej rodine už po generácie. V júni sa princ Harry predviedol ako hráč póla na charitatívnom turnaji vo Windsore. Okrem trofeje, ktorú získal za víťazstvo, dostal od svojej peknej americkej manželky aj bozk na pery, priamo pred objektívmi.

Vojvodkyňa Meghan pobozkala svojho manžela,... Foto: SITA/AP
Meghan Vojvodkyňa Meghan pobozkala svojho manžela, princa Harryho, po zápase v póle, ktorý sa uskutočnil vo Windsore.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba princa Harryho #vojvodkyňa Meghan

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...