Rodina zosnulého Heatha Ledgera posiela Michelle Williamsovej odkaz

Otca zosnulého herca Heatha Ledgera potešila správa o svadbe herečky Michelle Williamsovej. Tá sa minulý týždeň nečakane vydala za hudobníka Phila Elveruma, 40-ročného lídra kapely Mount Eerie.

05.08.2018 00:00
Herečka Michelle Williams v kreácii Louis... Foto: ,
Herečka Michelle Williams v kreácii Louis Vuitton.
debata

Michelel Williams bola v minulosti partnerkou herca Heatha Ledgera, ktorému porodila dcéru Matildu (12). Otec herca, Kim Ledger, vyjadril spokojnosť s tým, že Michelle je opäť šťastnou po boku nového muža. S Heathom žila v rokoch 2004 až 2007. Pre „Sydney Morning Herald“ otec zosnulého herca povedal: „Sme nesmierne šťastní. Ona sa pokúša žiť svoj život mimo médií a preto nechcem o tom veľa hovoriť, ale naozaj sme pre ňu šťastní.“ Rodina Ledgera zostala s herečkou v kontakte aj po jeho smrti v roku 2008. Ledger zomrel na predávkovanie.

Hoci sa Williams na tému súkromia pre médiá takmer nevyjadruje, pre Vanity Fair svojom novom manželovi povedala: „Spôsob, akým ma miluje, predstavuje aj spôsob, akým by som chcela viesť svoj život. Pracujem na tom, aby som sa cítila slobodná. Aj Matildu vychovávam tak, aby sa cítila slobodná a konečne ma miluje niekto, kto mi umožňuje zostať slobodnou.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michelle Williams #Heath Ledger

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...