Aké bolo manželstvo Demi Mooreovej a Ashtona Kutchera? Opisuje ho Mila Kunis

34-ročná Mila Kunis je druhou manželkou hollywoodskeho herca Ashtona Kutchera (40), pred oltár sa postavili pred troma rokmi.

06.08.2018 00:00
Ashton Kutcher, Demi Moore Foto:
Ashton Kutcher a Demi Moore na archívnej snímke.
debata

Rodená Ukrajinka v rozhovore pre reláciu „WTF“ s moderátorom Marcom Maronom prezradila, aký vzťah mal jej manžel s jeho prvou manželkou, Demi Mooreovou (55).

„Mali normálny, skutočný vzťah,“ povedala Kunis jasne a pokračovala: „Spoločne sa starali o tri deti, viedli normálny život.“ Moore si totiž do manželstva priviedla aj tri dcéry, ktorých otcom je Bruce Willis (63) – Rumer (29), Scout (27) a Tallulah (24). Zároveň Mila Kunis povedala, že Kutcher je s dievčatami stále v kontakte, aj napriek tomu, že manželstvo s Mooreovou stroskotalo.

Kunis a Kutcher sa spoznali už počas nakrúcania slávneho seriálu Tie roky sedemdesiate (1998 – 2006), takže prvý raz sa stretli pred dvadsiatimi rokmi. Ako však herečka povedala v rozhovore, vtedy sa k sebe vôbec nehodili. „Ľudia, akými sme vtedy boli, by spolu nikdy nemohli existovať. Ale je to škoda, že sme prepásli 20 spoločných rokov,“ dodala na záver hviezda. S Kutcherom tvoria pár od roku 2012 a spoločne vychovávajú dve deti.

Demi Moore bola za Ashtona Kutchera vydatá v rokoch 2005 až 2013, ale už v roku 2011 ohlásili odlúčenie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ashton Kutcher #Mila Kunis

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...