Frasier odhalil tajomstvo! Tetovanie v rozkroku, ktoré bráni nevere

O tom, že herec Kelsey Grammer má rád ženskú spoločnosť, nepochybne svedčí fakt jeho štyroch manželstiev. V tom poslednom však dostal od nežnej polovičky zaujímavý návrh.

06.08.2018 12:25
Kelsey Grammer Foto: ,
Herec Kelsey Grammer s manželkou Kayte Walshovou.
debata

Ako 63-ročný Grammer prezradil v talk-šou Conana O'Briena, jeho manželka Kayte Walsh ho kedysi vyzvala k tomu, aby si nechal urobiť tetovanie s jej menom. „Bola to však viac záležitosť vlastníctva ako tetovanie,“ zavtipkoval si herec.

Už v roku 2012 si nechal urobiť tetovanie s menom svojej polovičky a umiestnil si ho na návrh Walshovej len kúsok od svojho mužstva.

„Myslím si, že to mala dobre premyslené. Predpokladám, že jej nápad je založený na tom, že ak by som niekedy mal vôbec chuť si odskočiť z manželského chomúta, tak by hneď bolo jasné, že som označený. Ten konkrétny kus nástroja patrí niekomu menom Kayte,“ s humorom uviedol herec, ktorý má s Walshovou už troch potomkov.

Najstaršia dcérka Faith má 6 rokov, kým mladšie ratolesti synovia Kelsey Jr. a Auden majú 4 a 1 rok. Celkovo je však Grammer až 7-násobným otcom, ďalšie štyri deti má z prechádzajúcich zväzkov.

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #tetovanie #rozkrok #Kelsey Grammer

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...