Prvé foto milencov! Schwarzeneggerova dcéra s fešákom Prattom v kostole

Správy o tom, že herec Chris Pratt začal randiť s Katherine Schwarzeneggerovou, majú už pár dní. Teraz ich podporil aj fotografický dôkaz.

07.08.2018 00:00
debata
Katherine Schwarzenegger a jej nový partner -... Foto: Profimedia
Katherine Schwarzenegger a jej nový partner - herec Chris Pratt Katherine Schwarzenegger a jej nový partner - herec Chris Pratt odchádzajú z bohoslužby v Los Angeles.

Hrdina série Strážcovia galaxie, ktorý sa tiež objavil v dvojici filmov Jurský svet, už novú partnerku neskrýva pred verejnosťou. Svedčí o tom aj fakt, že sa s 28-ročnou novinárkou a blogerkou objavili spoločne na nedeľňajšej bohoslužbe v Los Angeles.

Pratt je silno veriaci a najmä po rozchode s manželkou Annou Farisovou ho bolo vídať často v kostole. Tentoraz sa však k nemu pripojila aj Katherine, ktorá je dcérou slávneho rakúskeho rodáka a herca Arnolda Schwarzeneggera a jeho exmanželky Marie Shriverovej.

Knižná autorka Katherine Schwarzenegger. Foto: SITA/AP, Aurora Rose
Katherine Schwarzenegger Knižná autorka Katherine Schwarzenegger.

Hoci sa dlho špekulovalo o tom, či za rozchodom známeho hollywoodskeho páru stojí iná žena – pravdou bolo, že Farisovú a Prata rozdelila najmä práca a silné nasadenie oboch manželov. Po rozchode to však bola práve blondínka známa zo série Scary Movie, ktorá sa začala objavovať v spoločnosti nového partnera. Po nej sa napokon odhodlal aj známy herec.

Dvojica sa mala zoznámiť na pikniku, ktorý ešte v júni zorganizovala mama Katherine, spomenutá Marie Shriver. Podľa názorov z okolia dvojice, je to medzi nimi čoraz vážnejšie a dôkazom má byť aj to, že Katherine trávi spoločný čas s Prattovým synom Jackom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #paparazzovia #Chris Pratt #foto #Katherine Schwarzenegger

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...