Hasselhoff priznal: Svadbu som odkladal v presvedčení, že som už starý

David Hasselhoff (66) sa len pred pár dňami oženil so svojou mladou snúbenicou Hayley Robertsovou (38), svoje "áno" si povedali v slnečnom Taliansku, v romantickej Apúlii. Ako vyzeral obrad si však pár nechával doteraz pre seba.

07.08.2018 08:30
debata

Ako prezradila niekdajšia hviezda seriálu Pobrežná hliadka v rozhovore pre magazín OK!, boli to najmä Hasselhoffove obavy z 27-ročného vekového rozdielu, pre ktoré svadbu neustále oddiaľoval, hoci pár spolu tvorili už sedem rokov.

„Dlhý čas som si myslel, že nie je správne, aby som sa oženil s Hayley, pretože som od nej oveľa starší. Ale sme spolu už sedem rokov a máme sa skvele. Uvedomil som si, ako veľmi Hayley milujem a že sme sa stali ohromnou súčasťou života jeden druhého,“ opísal Hasselhoff.

Nevesta sa postavila pred oltár v svadobných šatách značky Galia Lahav, Hasselhoff počas svadobnej párty svojej vyvolenej aj zaspieval. Okrem jeho dvoch dcér, Taylor Ann (28) a Hayley (25), na svadobnej párty pri bazéne nechýbala ani nevestina rodina. Hayley Roberts pochádza z Walesu.

Po svadbe vyrazili mladomanželia na svadobnú cestu, za svoj cieľ si zvolili romantické Maldivy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #David Hasselhoff #Apúlia

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...