Prelomila mlčanie! Saganova krásna Katarína zverejnila dojímavý odkaz

Týždne nekomentovala prekvapivé správy o tom, že jej manželstvo s cyklistom Petrom Saganom sa rozpadáva. Teraz konečne prehovorila. Či skôr, aby sme boli presní, napísala.

06.08.2018 14:29
debata (63)
Katarína Saganová s manželom Petrom Saganom na... Foto: Pravda, Robert Hüttner
Katarína Saganová s manželom Petrom Saganom na archívnom zábere. Katarína Saganová s manželom Petrom Saganom na archívnom zábere.

Manželka známeho slovenského šampióna Katarína Saganová zverejnila v nedeľu na svojom profile na Instagrame odkaz, ktorý v sebe nenesie ani štipku hnevu, je skôr dojímavý a tiež trošku smutný. Matka synčeka Marlona, s ktorou začal Peter Sagan tvoriť pár v roku 2014, si totiž uvedomuje, že všetko v živote má nejaký zmysel – aj taká nepríjemná vec, ako je rozchod a rozpad manželstva.

„Život nám prináša skúsenosť, ktorou musíme prejsť,“ napísala Saganová. „Každá z nich je ako hodená minca, nepredvídateľná. Ale nemali by sme sa báť, ako to dopadne. Všetko sa deje z nejakého dôvodu. Nemusíme tomu vždy rozumieť, ale musíme veriť, že boh chce pre nás len to najlepšie,“ uzavrela svoj odkaz bývalá účastníčka súťaže krásy a tiež bývalá manažérka známeho športovca.

Katarína Smolková  ako finalistka súťaže Miss...
Katarína Smolková (v strede) ako finalistka...
+10Júl 2015: Manželka Petra Sagana Katarína ešte...

Saganová na Instagrame zverejnila aj koláž spoločných záberov so známym cyklistom, ktoré sú plné nehy, úsmevov a spokojnosti dvojice.

Peter Sagan informoval o tom, že sa s manželkou rozchádza len pred pár týždňami – takmer uprostred pretekov Tour de France. Odmietol však dohady médií, že by za tým stála tretia osoba a požiadal o rešpektovanie súkromia.

© Autorské práva vyhradené

63 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #láska #rozchod #Instagram #odkaz #zmysel #Katarína Saganová

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...