Demi Lovato je už na liečení. Kde? To zostáva prísne tajné!

Americkú speváčku a herečku Demi Lovato, ktorú v júli hospitalizovali po predávkovaní drogami, cez víkend prepustili z nemocnice.

07.08.2018 16:57
Speváčka Demi Lovato si odniesla domov cenu... Foto: ,
Speváčka Demi Lovato na archívnom zábere.
debata

Informujú o tom agentúra AP a portál TMZ, podľa ktorého 25-ročnú rodáčku z Albuquerque v Novom Mexiku hneď po prepustení previezli na liečenie. Hospitalizovali ju 24. júla.

Lovato prepustili z losangeleského zdravotníckeho centra Cedars-Sinai v sobotu a hneď po tom ju súkromným lietadlom odviezli na odvykacie liečenie do zariadenia mimo Kalifornie. Zatiaľ podľa TMZ nie je jasné, ako dlho tam bude, no v liečebni by mala údajne stráviť minimálne 30 dní.

Lovato, ktorá už v roku 2010 bola na liečení v súvislosti s poruchou príjmu potravy, sebapoškodzovaním a ďalšími problémami, roky otvorene rozpráva o svojom boji s alkoholom a drogami. Stala sa tak vzorom pre mnohé mladé ženy i mužov, ktorí vo svojich životoch čelia podobným problémom.

K predávkovaniu sa vyjadrila v emotívnom odkaze, ktorý v nedeľu zverejnila prostredníctvom služby Instagram. „V súvislosti so závislosťou som bola vždy otvorená. Naučila som sa, že táto choroba nie je niečo, čo časom zmizne alebo zoslabne. Je to niečo, čo musím naďalej prekonávať a zatiaľ som to nedokázala,“ začala speváčka. Zároveň sa pritom poďakovala Bohu, fanúšikom a fanúšičkám, svojej rodine, tímu a tiež zamestnancom Cedars-Sinai.

„Teraz potrebujem čas na liečenie a musím sa sústrediť na triezvosť a cestu k zotaveniu. Nikdy nezabudnem na lásku, ktorú ste mi prejavili, a teším sa na deň, keď si budem môcť povedať, že som sa dostala na druhú stranu. Budem ďalej bojovať,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Lovato

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....