Komorník princeznej Diany: Meghan získala hereckú rolu svojho života

Od mája je Američanka Meghan Markle (37) členkou britskej kráľovskej rodiny, stala sa vojvodkyňou zo Sussexu.

08.08.2018 10:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan - v čiernom... Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan.
debata (1)

Na jej adresu sa od toho okamihu vo zvýšenej miere vyjadrujú nielen jej rodinní príslušníci, ale aj ľudia, s ktorými Meghan nikdy neprišla do styku. Aktuálne sa o slovo prihlásil niekdajší komorník princeznej Diany, Paul Burrell (60), ktorý svoje myšlienky týkajúce sa manželky princa Harryho vyslovil počas rozhovoru pre „Yahoo! News“. Burrell pracoval pre princeznú Dianu od roku 1987 až do jej smrti v roku 1997.

Ako povedal v rozhovore, svadbou s princom Harrym Meghan získala to, po čom tak veľmi túžila – slávu. „Meghan získala najväčšiu hereckú rolu svojho života. Chcela byť slávnou. Teraz má všetko, čo chcela. Ale ja si myslím: 'Buď opatrná v tom, čo si želáš, pretože niekedy je to celkom inak, ako to vyzerá,“ opísal Burrell a dodal: „Diana na to prišla veľmi skoro. Stať sa princeznou prináša stratu anonymity aj stratu slobody. Je to veľká výzva pre ženu v dnešnej spoločnosti.“

V rozhovore zabŕdol aj do témy potomkov mladomanželov. Ako mnoho iných, aj on tipuje, že Meghan veľmi skoro otehotnie a mamou sa stane ešte ako 37-ročná. „Čas beží veľmi rýchlo a Harry túži po rodine. Meghan sa musí poponáhľať.“ Len pred pár dňami, 4. augusta, oslávila niekdajšia herečka 37. narodeniny.

A napokon, vyjadrenie odznelo aj na adresu otca vojvodkyne Meghan, Thomasa Marklea. Hoci od svadby s ním jeho dcéra nie je v žiadnom kontakte, on sa s tým zmieriť nemieni a posiela jej odkazy cez médiá. „Kráľovská rodina Meghan prijala, držia ju v bezpečí, ale čo s ostatnými ľuďmi z jej sveta?“ Burrell Thomasovi Markleovi radí, aby sa držal ďalej od sveta médií a cestu k svojej dcére sa pokúšal nájsť v súkromí.

Niekdajší komorník princeznej Diany, Paul Burrell, sa postaral v minulosti o niekoľko škandálov. V roku 2003 vydal knihu „A Royal Duty“, ktorá sa okamžite sa stala svetovým bestsellerom. Obsahovala niekoľko citlivých materiálov – napríklad aj listov, ktoré dostala princezná Diana. Podľa jedného z nich mala princezná z Walesu predpovedať svoju smrť pri autonehode. Burrell sám seba opisoval ako „jediného človeka, ktorému Diana dôverovala“. Tieto svoje tvrdenia však nedokázal ničím podložiť. Matka princeznej Diany, Frances Shand Kydd, ho označlila len za ďalšieho z mnohých, ktorý sa chcel zviesť na Dianinej sláve. Burrell pred porotou vypovedal aj v súvislosti so smrťou princeznej Diany a bol obvinený z krivej výpovede. V roku 2008 však vyšetrovacia komisia zverejnila, že bývalého komorníka princeznej Diany nebude trestne stíhať za krivú výpoveď pred porotou vyšetrujúcou smrť princeznej a jej priateľa, Dodiho al Fayeda.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa zo Sussexu #vojvodkyňa Meghan #Paul Burrell

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...