Slovenské rodáčky sa predviedli v Prahe! Krásna ryšavka kontra nežná blondínka

Herečky Andrea Růžičková (za slobodna Kerestešová) a Michaela Badinková sa u našich susedov nestratili. Obe sa ukázali na podujatí televízie NOVA.

09.08.2018 12:00
Michaela Badinková a Andrea Růžičková Foto:
Zľava: Michaela Badinková a Andrea Růžičková (za slobodna Kerestešová) počas podujatia v Prahe.
debata (1)

Slovenská rodáčka Andrea Růžičková (za slobodna Kerestešová), je natrvalo udomácnená v Prahe a jej kariéra je skvelo rozbehnutá. Teší sa však nielen z úspechov pred kamerami, ale aj z jej rodinného šťastia. Pred rokom porodila svoje prvé dieťa, syna Tobiáša.

Andrea Růžičková (za slobodna Kerestešová)... Foto: Profimedia
Andrea Růžičková (za slobodna Kerestešová) Andrea Růžičková (za slobodna Kerestešová) počas podujatie televízie NOVA v Prahe.

Od materských povinností si pekná ryšavka odskočila na letnú tlačovú konferenciu televízie Nova, ktorá sa konala v Prahe. 34-ročná herečka je súčasťou seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Pred objektívy fotografov prišla krásna mamička v letných šatách modrej farby v maxidĺžke, ktoré mala previazané opaskom. Štíhlej postavičke Růžičkovej sadli ako uliate.

Do objektívu sa však usmievala aj ďalšia pekná Slovenka, ktorá je už v Prahe roky ako doma – Michaela Badinková (39). Blondínka zvolila na horúci deň takisto modrú, jej šaty však zvodne odhaľovali ramená a farbou kontrastovali s opálenou pokožkou.

Michaela Badinková počas podujatia televízie... Foto: Profimedia
Michaela Badinková Michaela Badinková počas podujatia televízie NOVA v Prahe.

Obe slovenské rodáčky sa v dobrej nálade venovali fotografom a užili si letný deň v spoločnosti hereckých kolegov a kolegýň. Badinková, ktorá pochádza z Malaciek, je takisto súčasťou seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Nova #Michaela Badinková #Andrea Růžičková

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....