Deppov nový film v nedohľadne! Je za tým kauza s útokom na člena štábu?

Premiéra filmu City of Lies (Mesto lží), v ktorom sa majú v hlavných úlohách predstaviť Johnny Depp a Forest Whitaker, bola mesiac pred plánovaným septembrovým uvedením zrušená. Informoval o tom denník The Guardian.

09.08.2018 13:21
Herec Johnny Depp. Foto: ,
Herec Johnny Depp.
debata

Herec Depp bol už skôr obvinený, že pri natáčaní snímky verbálne aj fyzicky napadol jedného z členov štábu, ktorý naň následne podal žalobu. Depp v posledných rokoch zápasí s radom problémov, vrátane obvinenia z finančných podvodov a z domáceho násilia.

Vo filme City of Lies, ktorý natočil Brad Furman, hrá Depp detektíva, ktorý sa snaží objasniť vraždy dvoch známych rapperov. Kriminálna dráma vychádza zo skutočných udalostí.

Tupac Shakur a Notorious B.I.G., dvaja z najúspešnejších rapperov dvadsiateho storočia, boli v rokoch 1996 a 1997 nezávisle na sebe zavraždení. Ani v jednom prípade neboli páchatelia odhalení a obe udalosti tak zostali nevyriešené.

Distribútor snímky Global Road Entertainment v pondelok potvrdil, že film nebude uvedený do amerických kín 7. septembra, ako bolo pôvodne plánované. Dôvody ale neboli zverejnené a nie je ani známe, na aký dátum by mohla byť premiéra odložená.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #kauza #problém #Johnny Depp #zrušenie #Tupac Shakur

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...