Lenny Kravitz: Mame vďačím za to, ako ma naučila vnímať ženy

Spevák Lenny Kravitz (54) sa tešil a stále teší značnému obdivu žien.

12.08.2018 00:00
Lenny Kravitz Foto: ,
Spevák Lenny Kravitz.
debata

V rokoch 1987 až 1993 bol ženatý s herečkou Lisou Bonetovou, ale zasnúbený bol napríklad s oscarovou Nicole Kidmanovou. Vzťah so slávnou Austrálčankou trval v rokoch 2003 až 2005 a niekdajší snúbenci zostali priateľmi aj po rozchode.

54-ročný muzikant k svojim partnerkám pristupoval vždy s obdivom, ako prezradil v rozhovore pre magazín „Cosmopolitan“. Naučila ho to jeho matka, na ktorú si spomína aj na svojom aktuálnom albume „Raise Vibration“. „Bola to veľmi krásna žena, bola vždy spravodlivá a nikdy nepovedala o inom človeku niečo zlé. Moja mama vo mne formovala obraz žien. Mám rád chytré a silné ženy,“ opísal spevák.

So svojou mamou, ktorá zomrela v roku 1995, mal veľmi úzky vzťah, vďaka nej pristupuje k ženám ako k niečomu veľmi cennému. „Láska, porozumenie a rešpekt,“ to mi zdôrazňovala k vzťahu k ženám," prezradil Kravitz.

Na albume je aj skladba s názvom Johnny Cash. Ako uviedol Kravitz, bol to práve slávny Cash, ktorý ho na letisku ako prvý objal, keď sa dozvedel smutnú správu o maminej smrti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Kidman #Lenny Kravitz

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...