14 dlhých rokov! Dcéra Heidi Klumovej konečne stretla biologického otca

O tom, že nemecká topmodelka a televízna osobnosť Heidi Klum je štvornásobnou mamou, vie azda každý zo sveta šoubiznisu. Už menej ľudí vie, aká história sa viaže k jej prvej ratolesti - dcére Leni.

13.08.2018 00:00
debata
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Nemecká modelka a televízna osobnosť Heidi Klum.

Štyridsaťpäťročná Nemka otehotnela s dcérkou Leni počas vzťahu s Flaviom Briatorem, niekdajším bossom F1. Ešte počas tehotenstva sa dvojica rozišla a Briatore sa odmietol podieľať na výchove svojej dcéry. Klum ho do toho nenútila a rozhodla sa ju vychovávať sama. Potom sa však objavil spevák Seal a ten si dievčatko po manželstve s nemeckou kráskou adoptoval. Ďalšie tri deti už mala modelka práve so Sealom.

Leni má dnes 14 rokov a zdá sa, že až po takomto dlhom čase nastala chvíľa, keď konečne mohla stretnúť svojho biologického otca. Tvrdia to aspoň zábery paparazzov, ktoré počas posledného júlového víkendu vznikli v talianskom Porto Cervo.

Na fotografiách vidieť Klumovú pri stretnutí s Briatorem. Súčasťou záberu je aj Leni, ktorá sa so slávnym boháčom pozdraví a na ďalšom zábere dokonca objíme. Ako tvrdí väčšina médií, ide o vôbec prvý moment, keď sa Leni osobne stretla so svojím biologickým otcom. Podľa niektorých informácií si však spoločne posledné roky volávali.

Hoci pravdu vie len Heidi Klum – jedno je celkom isté. Podľa záberov prebehol tento moment nad očakávania a vo veľmi zmierlivom a pozitívnom naladení. Briatore má okrem Leni, ktorej oficiálne krstné meno je Helene, ešte syna Falca. Jeho matkou a Briatoreho manželkou je modelka Elisabetta Gregoraci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #dcéra #Heidi Klum #Flavio Briatore #Leni

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...