Tomeček ukázal novú frajerku. A tá bývalá? Do kina už prišla s inou láskou

Vzťahy sa začínajú, niektoré trvajú navždy, niektoré sa po rokoch končia. To je aj prípad speváka Sama Tomečka a jeho expartnerky Kristíny Mohrovej.

13.08.2018 00:00
debata (5)
Kristína Mohrová, expriateľka Sama Tomečka s... Foto: SOUL FOR SHOW
Kristína Mohrová, expriateľka Sama Tomečka s novým partnerom - Denisom Bohunickým. Kristína Mohrová, expriateľka Sama Tomečka s novým partnerom - Denisom.

Dvojica tvorila pár bezmála sedem rokov a vídať ich bolo spolu na množstve spoločenských akcií. Mohrová, ktorá momentálne používa meno Kristy Mohr, dokonca začala pracovať ako manažérka bývalého superstaristu a na tomto poste zotrvala doposiaľ. Už na jar však prekvapila dvojica správou o tom, že sa rozchádzajú.

„V roku 2012 sme sa so Samkom dali dokopy. Vzťah a práca nás sprevádzali od prvého dňa. 7 rokov ubehlo ako voda a aj napriek veľkým rozdielom sme sa snažili naše súkromie rozvíjať. Bohužiaľ, nepodarilo sa nám to a jedinou možnosťou bolo ukončenie nášho vzťahu,“ napísala ešte v apríli Mohrová na svojom Instagrame. Zdôraznila tiež, že dvojica zostáva v priateľskom aj pracovnom kontakte.

Neprešiel dlhý čas a obaja partneri sa už pýšia novými polovičkami. Práve Mohrová Tomečka „predbehla“, keď v júli verejne vyznala lásku Denisovi. Práve s ním ju zachytili objektívy aj na nedávnej premiére filmu Dôverný nepriateľ.

Len pár dní po tomto „oficiálnom“ predstavení nasledoval svoju bývalú aj Samuel Tomeček. Na svojom Instagrame sa pochválil novou partnerkou Sophie. K fotografii z dovolenky v Španielsku napísal hrdo: „Takže oficiálne moja nová priateľka Sophie.“

Príspevok, ktorý zdieľa Kristy Mohr (@kristymohr),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #priateľka #Samuel Tomeček

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...