Aretha Franklin je vážne chorá. Jej rodina prosí o modlitby

Americká soulová speváčka Aretha Franklin, viacnásobná držiteľka ceny Grammy, ktorej kariéra trvá už šesť desaťročí, je vážne chorá.

13.08.2018 15:33
Aretha Franklinová Foto: ,
Aretha Franklin na archívnom zábere.
debata

Ako informoval v pondelok rodinný priateľ a šéfredaktor webového portálu Showbiz411.com Roger Friedman, v uplynulých dňoch bola obklopená svojimi najbližšími. Nie je jasné, v akom konkrétnom stave sa speváčka nachádza, ale správy od Friedmana nenasvedčujú, že by bola situácia jednoduchá.

Franklinovej (76), prezývanej „kráľovná soulu“, diagnostikovali v roku 2010 rakovinu. Posledný raz vystupovala vlani v novembri pre Nadáciu Eltona Johna na podporu výskumu AIDS v New Yorku.

Rodina speváčky, ktorá sa v poslednom čase zdržiava už len vo svojom dome v Detroite, požiadala verejnosť o „modlitby a rešpektovanie súkromia“.

Franklin počas svojej dlhej kariéry získala 18 cien Grammy vrátane tej za celoživotný prínos. V roku 1987 sa stala prvou ženou, ktorú uviedli do Rokenrolovej siene slávy.

V roku 2005 jej udelili Prezidentskú medailu slobody – najvyššie civilné vyznamenanie v USA. V roku 2009 spievala na inaugurácii amerického prezidenta Baracka Obamu.

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #choroba #rodina #zdravie #stav #Aretha Franklin

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...