Už sa nikdy nevydám, vyhlásila Melanie Griffith. A dôvod?

Má za sebou štyri manželstvá, dve z nich s jedným mužom. Už niekoľko rokov má však status rozvedená žena a asi to tak aj zostane. Melanie Griffith sa vydávať neplánuje.

15.08.2018 08:30
Melanie Griffith Foto: ,
Herečka Melanie Griffith na akcii v Los Angeles.
debata

Mama známej herečky Dakoty Johnsonovej sa v rozhovore pre magazín InStyle vyjadrila, že všetkých svojich bývalých partnerov má rada. „Všetkých mojich manželov, mojich troch manželov milujem ako priateľov a sme si veľmi blízki,“ uviedla. Zároveň však zdôraznila, že ďalšie manželstvo už pre ňu neprichádza do úvahy.

„Mám pocit, že manželstvo ako také už nie je pre nikoho relevantné. No obzvlášť vtedy, ak máte 60, deti a žijete život, po akom ste vždy túžili. Na čo je potom ešte dobrá svadba,“ opýtala sa rečnícky Griffith.

Priznala sa však tiež, že sa snaží s mužmi stretávať. „Mala som niekoľko milencov, ale žiaden vzťah,“ vyhlásila na otázku, aký je jej život za posledné roky – konkrétne od rozvodu s hercom Antoniom Banderasom.

Práve španielsky herec bol jej tretím manželom. Pred ním bola herečka vydatá za Dona Johnsona a Stevena Bauera. S Bauerom, manželstvo s ktorým trvalo od roku 1981 do 1989, má syna Alexandera. Zaujímavosťou je, že za Dona Johnsona bola vydatá dvakrát. Najprv krátko v roku 1976 a potom od roku 1989 do roku 1996. Spolu majú práve spomenutú Dakotu Johnsonovú. Banderasovi herečka porodila dcéru Stellu.

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #partner #budúcnosť #Melanie Griffith

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...