Robin Wright sa vydala. Žiadna veľká produkcia, intímny obrad

Americká herečka a režisérka Robin Wright sa údajne vydala za svojho priateľa Clementa Giraudeta.

14.08.2018 14:06
Robin Wright Foto: ,
Herečka Robin Wright na archívnom zábere.
debata

Päťdesiatdvaročná rodáčka z Dallasu v Texase si s manažérom vzťahov s VIP klientelou módneho domu Saint Laurent povedali áno počas súkromného obradu vo Francúzsku. Informoval o tom magazín People, ktorému to potvrdil zdroj blízky umelkyni.

Podľa neho sa svadba konala v piatok a bola „veľmi intímna a skromná“. „Robin chcela, aby to bolo o nich, nie veľká produkcia,“ povedal anonym.

People oslovil zástupcov Wright so žiadosťou o komentár, no zatiaľ nereagovali. Tomu, že sa s Giraudetom vzali napovedá aj video z francúzskej obce La Roche-sur-le-Buis, ktoré zverejnila na službe Instagram jej 27-ročná dcéra Dylan s popisom „svadobná nálada“. Na ňom možno vidieť oslavujúcich ľudí a hrajúcu kapelu.

Wright a Giraudet sa po prvý raz spolu ukázali na verejnosti vlani v septembri, keď ich počas parížskeho týždňa módy odfotografovali na futbalovom zápase v Parku princov, kde im robil spoločnosť aj herečkin 25-ročný syn Hopper Penn.

Predstaviteľka Claire Underwoodovej zo seriálu Dom z kariet (2013) sa vtedy zúčastnila aj na módnej prehliadke Saint Laurent. Dvojica o svojom vzťahu verejne nerozprávala, no v zime sa začali objavovať špekulácie, že sú zasnúbení.

Wright bola v rokoch 1996 – 2010 vydatá za herca Seana Penna, s ktorým má spomínané deti Hoppera a Dylan. Vo februári 2012 začala randiť s hercom Benom Fosterom, s ktorým v januári 2014 oznámila zásnuby, no po krátkom rozchode a opätovnom obnovení vzťahu sa v auguste 2015 definitívne rozišli.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Robin Wright

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...