Rozchody? Prekonávam ich cestovaním, priznala sa bulharská kráska

Bulharsko-kanadskej herečke Nine Dobrev pomáha prekonať rozchody, keď cestuje. Vyjadrila sa tak pre magazín Cosmopolitan s tým, že pri tom nemôžu chýbať kamarátky.

16.08.2018 00:00
debata
Herečka Nina Dobrev zvolila pastelové žlté šaty. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Nina Dobrev zvolila pastelové žlté šaty. Herečka Nina Dobrev zvolila pastelové žlté šaty.

„Letenka, pohárik tequily a skupina kamošiek,“ priblížila jej recept na rýchle prekonanie rozchodu 29-ročná rodáčka z bulharskej Sofie v rozhovore, kde okrem iného uviedla, že práve na cestovanie míňa najviac peňazí.

„Nerozhadzujem často peniaze na materiálne veci. Míňam na lety a cestovanie. Bola som v Thajsku, Japonsku, Austrálii, Bruseli, Švajčiarsku. Rada objavujem nové kultúry, stretávam nových ľudí a rada sa uvoľňujem od svojho bežného rozvrhu,“ vysvetlila.

„Keď nakrúcam, rozvrhy sú prísne organizované – každá minúta je naplánovaná a nemôžete sa odchýliť. Takže, keď nepracujem, rada nemám žiaden rozvrh. Túžim po opaku. Som jedným z tých ľudí, čo ťažko pracujú ale sa aj naplno zabávajú. V každom smere idem na 130 percent a veľmi mi nejde nájsť si medzi tým rovnováhu,“ priznala mladá herečka.

Dobrevovú preslávilo účinkovanie v seriáli Upírske denníky, ale zahrala si aj v niekoľkých filmoch. Aktuálne ju diváci môžu vidieť v melodramtickej komédii Dog Days. V nedeľu večer sa Dobrev objavila na vyhlásení cien Teen Choice Awards – galériu si pozrite nižšie.

Herečka Anna Kendrick.
Herečka Lucy Hale v šatách Mary Katrantzou.
+16Zvodá Lauren Jauregui na vyhlásení cien Teen...
debata chyba
Viac na túto tému: #cestovanie #rozchod #recept #Nina Dobrev #liek

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...