Je to poriadny šuter! Krásna Chopra sa pochválila zásnubným prsteňom

Randia spolu len pár mesiacov, ale zdá sa, že to je medzi nimi naozaj vážne. Spevák a herec Nick Jonas požiadal pred pár dňami o ruku svoju krásnu kolegyňu.

16.08.2018 00:00
debata

Peecee and I getting our pouts in order !

Príspevok, ktorý zdieľa Raveena Tandon (@officialraveenatandon),

Herečka Priyanka Chopra, ktorá je od Jonasa staršia o desať rokov, musela zostať poriadne prekvapená, keď bývalý člen súrodeneckej hudobnej formácie pokľakol k jej nohám a ponúkol jej prsteň. Stalo sa tak už koncom júla. Až v týchto dňoch však Chopra definitívne potvrdila, že sa tak stalo. Ako inak, so zásnubákom na prste.

Kráska s indickými koreňmi, ktorá kedysi uspela aj vo svetovej súťaži Miss Universe, sa na Instagrame pochválila prsteňom, ktorý zdobí poriadne veľký drahocenný kameň. Má ísť o kúsok z dielne slávneho klenotníctva Tiffany & Co., nie je však jasné, koľko zaň Jonas zaplatil.

Chopra sa s americkým hudobníkom a miláčikom dievčat zoznámila vďaka spoločným známym pred pár mesiacmi. Dvojica vraj do vzťahu skočila naozaj bleskovo a pomerne rýchlo sa zoznamovali aj s členmi rodiny toho druhého.

Kedy bude svadba, síce jasné nie je. Ale pri takej rýchlosti zásnub by asi nikoho neprekvapilo, ak by sa tak udialo ešte do konca roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #prsteň #Instagram #Nick Jonas #Priyanka Chopra

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...