Šokovaná Vondráčková po správach o rozchode: Tá rýchlosť bola zbesilá!

Poriadne ju to prekvapilo. Speváčka Lucie Vondráčková bola vraj šokovaná z toho, ako jej manžel Tomáš Plekanec ohlásil koniec ich manželstva.

15.08.2018 13:44
debata (1)
Speváčka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš... Foto: Profimedia
Speváčka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec na archívnom zábere. Speváčka Lucie Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec na archívnom zábere.

Stalo sa tak už minulý týždeň, keď Plekanec priamo na sociálnej sieti zverejnil odkaz, že sa jeho manželstvo s českou popovou princeznou končí. Dvojica v tom čase spolu nebola – Lucie trávi totiž leto so synmi v susednom Česku, kým jej životný partner zotrval v Kanade.

„Nikdy sme ako rodina nedávali fotky detí ani z dovolenky, ani z rodinných osláv. Prekvapila ma preto tá nutnosť nazdieľať to okamžite, keď sme to nezdieľali ešte ani my dvaja sami,“ vyjadrila sa Vondráčková pre reláciu Top Star televízie Prima.

„Tá rýchlosť je zbesilá, ale asi to tak hokejisti majú,“ komentovala ešte ďalej. „Prežili sme spolu krásnych osem rokov. Celú dobu sme žili ako rodina. Aj ten posledný rok. Niečo sa končí, niečo sa začína. Asi to tak človek musí brať,“ doplnila ešte pred televíznym mikrofónom Vondráčková.

Doplnila tiež, že si nemyslí, že za ich rozchodom je niekto tretí, hoci české médiá prišli s bulvárnymi teóriami o tom, že Plekanec sa zahľadel do tenistky Lucie Šafářovej.

Vondráčkovú reportéri zachytili pred pár dňami v okolí rodinnej vily. Tá patrí jej rodičom. Speváčka je síce zaskočená ohlásením rozvodu, ale na záberoch pózovala s úsmevom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #nevera #facebook #šok #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...