Van Dammov najmladší syn skončil v putách. Nožom ohrozoval kamaráta!

Zdá sa, že v rodine známeho belgického herca, hrdinu akčných filmov Jeana Clauda Van Damma, sa narodil pekný kvietok. Jeho syna zatkli pre výtržníctvo a obvinili ho aj z podozrenia na držbu drog a ohrozovanie.

16.08.2018 09:41
debata (1)
Nicholas Van Varenberg, syn herca Jean-Clauda... Foto: SITA/AP
Nicholas Van Varenberg, syn herca Jean-Clauda Van Damma na policajnom zábere. Nicholas Van Varenberg, syn herca Jean-Clauda Van Damma na policajnom zábere.

Dvadsaťdvaročný Nicholas Van Varenberg mal v Arizone, kde žije, ohrozovať svojho spolubývajúceho nožom. Vyhrážal sa mu tak, aby neotvoril polícii, ktorá prišla do bytu, kde sa dvojica nachádzala.

Policajné jednotky pritom privolal vlastne samotný Van Varenberg. Cestou do bytu ho totiž bezpečnostné kamery zachytili, ako vo výťahu búcha päsťou do stien. Na stenách výťahu zostali krvavé stopy a krv priviedla privolanú políciu až k dverám apartmánu.

Jeho dvere však najmladší syn 57-ročného belgického herca odmietal otvoriť a policajnému dôstojníkovi tvrdil, že nedošlo k žiadnemu incidentu. Vo vnútri bytu však policajti stále počuli krik a hádky, na kamerovom zázname je nahraté aj to, ako sa Van Varenberg pýta spoza dverí policajtov, či chcú svojich päť minút slávy. Nahrávka spoza dverí, ktorá monitoruje telesný pohyb a aktivitu osôb, preukázala aj to, že mladík istý čas držal svojho spolubývajúceho a vyhrážal sa mu nožom, ak otvorí dvere.

Po viac ako dvoch hodinách sa napokon Van Varenberg vzdal a skončil na polícii. Ide pritom o ďalší prečin proti zákonu. Len 22-ročný muž bol už súdený v roku 2017.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #syn #nôž #hrozby #Jean Claude van Damme

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...