Poláková vydáva nový album a z partnera Lišku je nový chlap. Spoznáte ho?!

Populárna česká speváčka a herečka Barbora Poláková vydáva album ZE.MĚ na vinyle.

19.08.2018 00:00
Speváčka a herečka Barbora Poláková a jej... Foto:
Speváčka a herečka Barbora Poláková a jej partner Pavel Liška.
debata

V poradí druhý album, ktorý vyšiel v marci v Supraphone, bol veľmi očakávaný, keďže Polákovej debut má na svojom konte viacero úspechov – dve ceny českej Akadémie populárnej hudby Anděl 2015 (v kategórii Objav a Pieseň roka), jeden z najúspešnejších českých klipov ku skladbe Nafrněná, zlatú i platinovú platňu vydavateľa.

Druhý album vznikol opäť v spolupráci s producentom Janom P. Muchowom a tiež sa na ňom podieľal David Hlaváč. Okrem vinylovej platne sa však Poláková rozhodla fanúšikom priniesť aj svoj e-shop, kde nielen priaznivci speváčky, ale aj milovníci módnych vychytávok nájdu kompletnú ponuku jej nového merchandise.

Speváčka a herečka Barbora Poláková a jej... Foto: Ivy E. Morwen
Speváčka a herečka Barbora Poláková a jej partner Pavel Liška. Speváčka a herečka Barbora Poláková a jej partner Pavel Liška.

Kolekcia, ktorá bola doposiaľ v predaji iba na vybraných koncertoch, vznikla v réžii štylistky Terezy Kytkovej, Vojtu Novotného (strih) a Lucie Tomiškovej (kresby) a je inšpirovaná aktuálnym albumom ZE.MĚ.

Zaujímavosťou tiež je, že v rámci reklamy na tieto predmety a novú komunikáciu vznikli zábery, na ktorých speváčka pózuje po boku svojho životného partnera – herca Pavla Lišku. Hrdina filmov ako Venkovský učitel či Návrat idiota je na míle vzdialený svojmu doterajšiemu imidžu. Na záberoch vyzerá priam ako štýlový manekýn z reklamy. Žeby to bola Polákovej práca? Každopádne, táto zmena mu naozaj prospela.

zväčšiť Speváčka a herečka Barbora Poláková vydáva svoj... Foto: Ivy E. Morwen
Speváčka a herečka Barbora Poláková vydáva svoj druhý album na vinyle. Speváčka a herečka Barbora Poláková vydáva svoj druhý album na vinyle.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spolupráca #album #Pavel Liška #Barbora Poláková #Vinyl

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...