Dokonalá idylka! Ramazzotti s krásnou manželkou aj deťmi, užívali si more

Ak by ste netušili, že ide o známeho talianskeho speváka, mohli by ste si myslieť, že tie zábery z reklamného turistického katalógu.

19.08.2018 00:00
debata
zväčšiť Spevák Eros Ramazzotti, jeho manželka Marica... Foto: Profimedia
Spevák Eros Ramazzotti, jeho manželka Marica Pellegrinelli a ich deti na pláži na Mykonose. Spevák Eros Ramazzotti, jeho manželka Marica Pellegrinelli a ich deti na pláži na Mykonose.

Áno, reč je o záberoch paparazzov, ktorí na ostrove Mykonos načapali talianskeho speváka Erosa Ramazzottiho s celou rodinou a zvečnili ho vo chvíľach rodinnej pohody, pokoja a radosti.

Päťdesiatštyriročný Ramazzoti je už od roku 2014 ženatý s talianskou modelkou a moderátorkou Maricou Pellegrinelli. Dvojica sa stretávala dlho pred svadbou a z ich vzťahu pochádzajú aj dve roztomilé deti. Spevák a hviezda talianskeho popu si ich vraj nadovšetko užíva.

Vidieť to bolo aj na záberoch, ktoré vznikli len pred pár dňami a ktoré okrem iného zachytávajú aj pár v intímnych momentoch objímania sa a bozkov či napríklad pri zábave s deťmi.

Slávny hitmejker je pritom otcom trojnásobným. Ale kým deti od Pellegrinelliovej sú ešte len v predškolskom veku, jeho najstarší potomok – dcéra Aurora – je už dospelá dáma. Jej matkou je ďalšia známa tvár šoubiznisu – moderátorka Michelle Hunziker.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #Marica Pellegrinelli #Eros Ramazzotti #Mykonos

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...