Zamilovaná až po uši! Mel B priznala, môj chlap dokáže to, čo nik pred ním

Posledné roky v manželstve boli pre ňu utrpením. Ako sa ukázalo, speváčka Mel B čelila násiliu zo strany manžela - psychickému aj fyzickému.

20.08.2018 00:00
debata (1)
Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie Brown alias Mel B. Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie Brown alias Mel B.

Bývalú členku Spice Girls, ktorá je dnes porotkyňou v šou Amerika má talent, vraj motivoval k finálnemu ukončeniu celej situácie až Simon Cowell – kolega zo spomenutej šou. Melanie Brown, ako znie jej skutočné meno, následne manžela Stephana Belafonteho opustila.

Hoci podobné rozhodnutia ženy robia často aj preto, lebo sa boja, že nový partner nepríde, Mel B pochopila, že to nie je pravda. A dôkazom pre ňu bolo aj stretnutie s novým mužom. Už dávnejšie 43-ročnú mamu troch detí zachytili paparazzovia po boku neznámeho muža na dovolenke a zdá sa, že Mel B je momentálne poriadne zaláskovaná.

Moderátorka Tyra Banks stavila tentoraz na...
Porotca a producent Howie Mandel na prvom...
+3Porotkyňa súťaže Amerika hľadá talent Melanie...

„Spôsob, akým ma dokáže rozosmiať, siaha za hranice uveriteľného. Všetko na ňom mi umožňuje cítiť sa naozaj šťastná a nesmierne vďačná,“ komentovala speváčka, tanečnica a porotkyňa na Instagrame.

Hoci totožnosť svojho milenca stále tají, okolie tvrdí, že to je medzi nimi vážne. Mel B sa však momentálne sústreďuje aj na pracovnú sféru. Uplynulý týždeň odštartovali v USA živé prenosy zo šou Amerika hľadá talent, na ktorých sa podieľa spoločne s kolegami Heidi Klumovou, spomenutým Cowellom a Howiem Mandelom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Instagram #Mel B #nový chlap

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...