Zasnúbení! Krásna Priyanka Chopra a Nick Jonas leteli kvôli tomu do Indie

Je to naozaj vážne! Správy o zásnubách prekvapili, teraz sa hollywoodski milenci Priyanka Chopra a Nick Jonas podelili aj o fotografie.

19.08.2018 12:50
debata

Reč je o zásnubnej párty, ktorá sa konala priamo v Indii, odkiaľ seriálová hviezda a bývalá Miss Universe pochádza. Išlo o takzvaný ceremoniál „roka“, na ktorom boli prítomní rodičia oboch hviezd a ktorý sa konal v Bombaji.

Tridsaťšesťročná Indka a jej o desať rokov mladší snúbenec podstúpili spoločne veľmi tradičný ceremoniál a zdá sa, že na ňom obom veľmi záležalo. „Toto je jediný spôsob…s rodinou a bohom,“ napísala k fotografiám Chopra. „Modlitby, rodina a všetci milovaní ako základ do tejto novej kapitoly,“ komentoval zase na svojom Instagrame Jonas.

O tom, že by niekdajší najmladší člen formácie Jonas Brothers bol výnimočne duchovne zameraný, pritom asi mnohí dodnes netušili. O Jonasovi koluje množstvo klebiet a tie sa týkajú najmä jeho bohatého súkromného života. Kým jeho bratia zostali v úzadí a pokojnejší, on mal vystriedať po svojom roku mnohé krásky. Medzi nimi napríklad herečku Kate Hudsonovú či Demi Mooreovú. Bezmála dva roky tvoril pár s Miss a modelkou Oliviou Culpo.

Nie je jasné, kedy bude nasledovať svadba – ale je pravdepodobné, že aj svadobný obrad bude prebiehať na dvakrát – teda v USA a v Indii.

Taken.. With all my heart and soul..

Príspevok, ktorý zdieľa Priyanka Chopra (@priyankachopra),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #India #Nick Jonas #Priyanka Chopra

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...