Manželia?! Winona Ryder prezradila tajomstvo. Je vari vydatá za Reevesa?

Pred kamerou sa stretli kedysi dávno a teraz sa pred ňou streti opäť. Herečka Winona Ryder prezradila o kolegovi Keanu Reevesovi zaujímavú vec.

20.08.2018 00:00
Winona Ryder a Keanu Reeves spoločne na... Foto: ,
Winona Ryder a Keanu Reeves spoločne na predstavení filmu Cesta za láskou.
debata

„Vlastne by sme mohli byť manželia,“ šokovala 46-ročná Ryder počas rozhovoru pre Entertainment Weekly. Keď však nechápavo redaktor na ňu pozrel, situáciu vysvetlila.

V čase, keď dvojica spoločne nakrúcala film Dracula, udiala sa priamo na pľaci vec, o ktorej tušil len málokto. „V podstate nás zosobášili v Draculovi. A prisámbohu, myslela som si, že sme svoji aj v skutočnom živote. V tej scéne totiž Francis (pozn. red. Fprd Coppola) využil skutočného rímsko-katolíckeho kňaza. Nakrútili sme celý obrad a on urobil všetko, ako sa zvykne v kostole. Takže som si myslela, že sme svoji,“ uviedla herečka.

Počas rozhovoru bol prítomný aj Keanu Reeves, ktorý sa neveriacky spýtal, či si povedali áno. „Nepamätáš sa na to, bolo to počas dňa svätého Valentína,“ zavtipkovala si hrdinka seriálu Stranger Things. „Och bože, my sme zosobášení,“ dodal len sucho Reeves.

Dvojica sa stretáva momentálne v snímke Cesta za láskou, ktorá sa do kín v USA dostáva koncom augusta, v slovenskej distribúcii sa jej diváci dočkajú tiež.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Keanu Reeves #Dracula #Winona Ryder

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...