Hrôza pred koncertom Backstreet Boys. Na fanúšikov spadla konštrukcia

Najmenej 14 ľudí v sobotu hospitalizovali so zraneniami po tom, čo sa v americkej Oklahome počas búrky zrútila kovová konštrukcia pri vstupe do areálu, kde sa mal konať koncert skupiny Backstreet Boys.

19.08.2018 13:33
Backstreet Boys Foto: ,
Zľava: A.J McLean, Kevin Richardson, Brian Littrell, Nick Carter a Howie Dorough na premiére dokumentu Backstreet Boys: Show ´Em What You´re Made O.
debata

Stalo sa to, keď zamestnanci rezortu, kde sa malo podujatie uskutočniť, pre nadchádzajúcu búrku z miesta evakuovali návštevníkov. Dvoch zranených už z nemocnice prepustili.

WinStar World Casino and Resort v stanovisku na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter uviedol, že evakuácia začala okolo 17:00 miestneho času (o polnoci stredoeurópskeho letného času), keď si všimli blesky vo vzdialenosti zhruba šesť kilometrov od areálu.

Búrku sprevádzal vietor s rýchlosťou 113 až 128 kilometrov za hodinu a keď zhodil nosníky konštrukcie, ešte sa na mieste nachádzalo asi 150 návštevníkov.

Backstreet Boys sobotňajší koncert pre incident zrušili a na Twitteri uviedli, že „nikdy nechceli vystaviť svojich fanúšikov zraneniam". WinStar oznámil, že koncert presunuli na iný termín. Kevin Richardson z Backstreet Boys na Twitteri napísal, že koncert bol vypredaný a malo sa na ňom zúčastniť zhruba 12-tisíc fanúšikov.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #zranenie #Backstreet Boys #konštrukcia

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....