Afflecka načapali s modelkou z Playboya. Táto kráska mala nahradiť bývalú

Súkromie Bena Afflecka púta pozornosť roky. Hoci to vyzeralo, že po boku televíznej producentky Lindsay Shookusovej našiel konečne pokoj po rozchode s manželkou Jennifer Garnerovou, všetko je asi inak.

20.08.2018 12:45
debata (5)
zväčšiť Herec Ben Affleck a jeho údajná nová priateľka... Foto: Profimedia
Ben Affleck a jeho údajná nová priateľka Shauna Sexton Herec Ben Affleck a jeho údajná nová priateľka Shauna Sexton počas návštevy drive-in jednej z fastfoodových sietí v Los Angeles.

Predstaviteľa posledného filmového Batmana zachytili objektívy paparazzov v spoločnosti mladučkej krásky. Ako sa podarilo zistiť, ide o modelku Shaunu Sextonovú, len 22-ročnú modelku, ktorá sa objavila napríklad aj v magazíne Playboy.

Dvojicu objektívy zachytili spolu v Affleckovom Range Roveri, keď si vyrazili kúpiť fast-food v Kalifornii. Už pár dní predtým videli 46-ročného Afflecka a jeho mladučké garde na spoločnej večeri.

Zaujímavosťou pritom je, že až prítomnosť novej ženy vyvolali špekulácie o vzťahu herca a jeho priateľky Lindsay Shookusovej, ktorá bola po rozchode s Jennifer Garnerovou jeho prvou oficiálnou partnerkou.

Dvojicu však objektívy spolu nezachytili už niekoľko mesiacov a začalo sa špekulovať o tom, či vlastne ešte tvoria pár. Po zverejnení piatkových záberov si dokonca Lindsay Shookus vymazala účet na Instagrame.

Shauna Sexton je príťažlivá kráska, ktorej Instagram je plný sexi záberov v spodnej bielizni, či bez nej. Viac si môžete pozrieť aj nižšie.

How Instagram hoes ride in Porsches

Príspevok, ktorý zdieľa shauna sexton (@shaunasexton_),

Here's another offensive picture of my bottom

Príspevok, ktorý zdieľa shauna sexton (@shaunasexton_),

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Ben Affleck #Playboy #priateľka #Lindsay Shookus #paparazovia #Shauna Sexton

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...