Bez muža je Melania Trump oveľa viac v pohode! Ale prekvapuje nás to?

Momentálne sú najsledovanejším párom planéty. Alebo aspoň jedným z najsledovanejších. Nejde však o žiadnu obrovskú a vášnivú lásku, tvrdia médiá aj ich zdroje.

21.08.2018 00:00
debata (1)
Donald Trump so svojou ženou Melaniou Trumpovou... Foto: SITA/AP, Evan Vucci
Donald Trump Melania Trump Donald Trump so svojou ženou Melaniou Trumpovou na archívnom zábere.

Reč je o Melanii Trumpovej a jej manželovi Donaldovi, ktorý je americkým prezidentom. Prvá dáma a jej muž sa po jeho zvolení do funkcie ocitli v centre už niekoľkých bulvárnych káuz – najčastejšie sú ich dôvodom Trumpove údajné pletky s inými ženami.

Aj preto sa mnohé médiá veľmi detailne zameriavajú na prejavy, gestá či mimiku prvej dámy a to, ako vlastne zvláda život po boku najmocnejšieho muža planéty.

Podľa zdrojov, ktoré cituje magazín People, je slovinská rodáčka spokojnejšia, ak nemusí tráviť čas so svojím manželom. „Hoci sa tvária, že sa majú navzájom radi, ich spojenie nie je veľmi vrúcne,“ citoval časopis svoj zdroj.

Prvá dáma USA Melania Trump bez svojho manžela. Foto: Reuters, FRANCOIS LENOIR
Prvá dáma USA Melania Trump v tradičnom trenčkote značky Burberry. Prvá dáma USA Melania Trump bez svojho manžela.

„Jedna osoba, ktorá strávila s pani Trumpovou výrazné množstvo času, povedala, že je oveľa uvoľnenejšia a viac v pohode, ak sa jej manžel nenachádza v jej blízkosti,“ pokračoval zdroj.

Na tieto tvrdenia amerického časopisu reagovala s oneskorením aj Trumpova hovorkyňa, ktorá opísala prvú dáma ako „ženu, ktorá zostáva verná vzoru nezávislej ženy a robí si veci po svojom“. Zároveň dodala, že čosi také by sa malo oslavovať a nie kritizovať. „Jej prioritou zostáva jej rodina, osobné zdravie a jej rola prvej dámy.“

People citoval aj z materiálu denníka Times, ktorý tvrdí, že Melania Trumpová a jej manžel majú oddelené spálne a keď cestujú, každý z nich býva vo vlastnej hotelovej izbe či apartmáne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #stav #Donald Trump

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...