Madonna si prišla uctiť Arethu... veď hovorí len o sebe, kritizoval ju internet!

Na minulotýždňové úmrtie speváčky Arethy Franklinovej nezabudli ani na cenách MTV Video Music Awards. Výsledok však rozdelil verejnosť a vyvolal zmiešané reakcie.

21.08.2018 11:50
Madonna si zaspomínala na speváčku Arethu... Foto: ,
Madonna si zaspomínala na speváčku Arethu Franklinovú, ale odovzdávala aj cenu v kategórii Video roka.
debata (1)

Dôvodom bolo, že organizátori si vybrali speváčku Madonnu, aby sa prihovorila divákom na počesť Franklinovej. Monológ popovej legendy, ktorá v rovnaký deň ako Franklin umrela oslavovala 60. narodeniny, bol však podľa agentúry AP dôvodom nevôle fanúšikov zosnulej kráľovnej soulu.

Tí ho označili za „nesúvislý a egocentrický“, mnohým prekážalo najmä to, že Madonna skôr než o zosnulej hudobnej ikone hovorila o sebe.

„Som úplne mimo. Myslel som, že Madonna má vzdávať hold Arethe, ale počul som iba to, ako vzdáva hold sama sebe,“ napísal na twitter populárny moderátor známy pod pseudonymom Charlamagne Tha God.

Ďalšie osobnosti spochybňovali, či bola Madonna tou správnou osobou pre spomínanie na Franklinovou. „Aby bolo jasné, milujem Madonnu. Som obrovský fanúšik. Ona by ale nemala byť nikde blízko Arethy,“ znel twitterovský príspevok politického a kultúrneho komentátora Marca Lamonta Hilla.

Podobne ako pri iných veľkých večeroch amerického šoubiznisu z posledných rokov nechýbal ani na odovzdávaní cien MTV politický rozmer. Rapper Logic svoju skladbu One Day odštartoval obklopený davom detí v bielych tričkách s nápismi „všetci sme ľudské bytosti“. Sám interpret mal na sebe čierne tričko s odkazom F*ck the Wall. Na záver vystúpenia, ktoré bolo podľa AP protestom proti rozdeľovaniu rodín prisťahovalcov, sa k deťom pripojili ich rodičia.

Televízna hviezdička Blac Chyna s takmer holým...
Raperka Iggy Azalea v kreácii Fausto Puglisi.
+41Športovec Victor Cruz a jeho priateľka...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Madonna #pocta #Aretha Franklin #egocentrizmus

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...