Otrava teplom? Manson skolaboval na koncerte, museli ho ukončiť

Americký spevák Marilyn Manson v sobotu večer predčasne ukončil koncert v texaskom Houstone po tom, ako skolaboval na pódiu.

21.08.2018 17:51
Spevák Marilyn Manson. Foto: ,
Spevák Marilyn Manson.
debata (1)

Podľa miestnych médií z koncertnej haly Woodlands Pavilion už pred koncertom vykázali všetkých fotografov, keďže „Manson sa cítil veľmi zle a nechcel byť fotografovaný“.

Spevák sa pred publikom objavil s oneskorením, postávajúc „väčšinou na jednom mieste a bol evidentne roztrasený“. Na jednom z fanúšikovských videí sa 49-ročný rocker sťažuje na to, že utrpel „otravu z tepla“. Neskôr sa Manson po skladbe Sweet Dreams zosunul na jeden z reproduktorov, informoval v pondelok denník The Guardian.

Nejde pritom o prvý prípad, keď sa Manson počas predvedenia cover verzie tejto piesne od britskej skupiny Eurythmics ocitol v dramatickej situácii. Vlani v októbri ho museli hospitalizovať po tom, ako naňho na koncerte v New Yorku spadla časť konštrukcie scény. Po tomto incidente musel spevák zrušiť množstvo zostávajúcich vystúpení v USA.

Medzitým sa Manson vrátil na svoje súčasné americko-kanadské turné Twins of Evil: The Second Coming, ktoré absolvuje s Robom Zombiem z heavymetalovej skupiny White Zombie. Ten na začiatku svojho setu po Mansonovom kolapse publiku povedal: „Môj drahý priateľ Manson sa cíti pod psa. Pravdepodobne je už v autobuse a je mu mizerne.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #kolaps #Marilyn Manson

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...