Vondráčkovej manžel priznal, stretáva sa so Šafářovou. Ale za rozvod nemôže!

Potvrdilo sa to, čo písal český bulvár v uplynulých dňoch. Hokejista Tomáš Plekanec sa stretáva s českou tenistkou Luciou Šafářovou. Domnienky o tom, že ona môže za krach manželstva so speváčkou Luciou Vondráčkovou však odmieta.

21.08.2018 13:05
debata (10)
Speváčka Lucie Vondráčková a jej manžel Tomáš... Foto: Profimedia
Lucie Vondráčková a jej manžel Tomáš Plekanec Speváčka Lucie Vondráčková a jej manžel Tomáš Plekanec na zábere z roku 2012.

„Rozchod je čisto vecou nás dvoch a nie je za ním nikto tretí. Ani z mojej, ani z Luckinej strany. Môžu za neho len a len naše dlhodobé nezhody a rozhodne nie to, že sa posledných pár dní vídam s tenistkou Luciou Šafářovou,“ napísal Plekanec v statuse na sociálnej sieti Faceobok.

„Nie rok, ani niekoľko mesiacov, ako sa ku mne donieslo, ale až v čase, keď už sme ja a Lucka naše manželstvo fakticky ukončili,“ zdôraznil vo svojom odkaze.

Stojí si aj za tým, že na rozvode sa manželia dohodli a rovnako bolo plánované aj jeho vyjadrenie o konci manželstva na Facebooku. Speváčka totiž pár dní po ňom tvrdila, že ju zaskočilo.

„Na definitívnom rozchode sme sa dohodli spoločne, bez emócií, pár dní pred tým, než som to oznámil na Facebooku. Rovnako tak mala po dohode urobiť Lucka. Ťažko tým tak mohla byť prekvapená alebo zaskočená, ako sa vyjadrila vo svojich televíznych rozhovoroch. Sama prišla s návrhom na koniec nášho vzťahu už zhruba pred rokom. A ako som sa teraz dozvedel, už mala v Kanade dohodnutú spoluprácu s rozvodovú právničkou a koniec nášho manželstva a kroky s ním spojené plánovala. Dokonca v rovnaký deň, keď som vydal dohodnuté vyhlásenie, už bol na rozvodových papieroch jej podpis – pripojený osobne a originálne v Kanade,“ uviedol hokejista, ktorý je vraj smutný z toho, že jeho manželstvo nevyšlo.

„Zodpovednosť za to nesieme obaja,“ podotkol ešte v statuse na Facebooku Tomáš Plekanec.

Tenistka Lucie Šafářová. Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Tenistka Lucie Šafářová. Tenistka Lucie Šafářová.

Jeho manželka Vondráčková sa nachádza momentálne v Česku, športovec odcestoval do Kanady, aby si vybavil nové bývanie. Aj na tom sa údajne s manželkou dohodli. Vondráčková v nedávnom rozhovore uviedla, že ani ona si nemyslí, že za ich rozchodom je niekto tretí. K Plekancovým slovám o tom, že manželstvo na oko idylického páru nefunguje už bezmála dva roky, sa však nevyjadrila.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #facebook #Lucie Vondráčková #Lucie Šafářová #Tomáš Plekanec

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...