Adriana Sklenaříková sa dočkala! Ako 46-ročná sa stala mamou

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková porodila dievčatko, dostalo meno Nina.

22.08.2018 08:44
Adriana Sklenaříková-Karembeu Foto: ,
Modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu na bále Červeného kríža v Monaku.
debata (4)

Dievčatko sa narodilo pred niekoľkými dňami, pričom radostnú novinku v utorok potvrdil pre český portál Blesk.cz manažér 46-ročnej prvorodičky Miro Šimonič.

„Áno, je to dievčatko, volá sa Nina a je na svete už niekoľko dní. Viac zverejní samotná Adriana,“ povedal Šimonič. Otcom bábätka je manžel slávnej rodáčky z Brezna, podnikateľ André Ohanian. Modelka, ktorá bola v minulosti hviezdou kampane Wonderbra, mu svoje „áno“ povedala v roku 2014 hneď dvakrát. Jeden sobáš, civilný, snúbenci absolvovali v Monte Carle, kde krásna blondínka žije. Nasledoval obrad v marockom Marakéši. Predtým bol jej manželom futbalista Christian Karembeu.

Modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu a jej... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Adriana Sklenaříková-Karembeu Modelka Adriana Sklenaříková-Karembeu a jej manžel, Aram Ohanian, prichádzajú na bál Červeného kríža v Monaku.

Sklenaříková zverejnila informáciu o svojom tehotenstve v marci, tehotenským bruškom sa pravidelne chválila na spoločenských podujatiach. Na jar, len pár dní pred zverejnením správy o tehotenstve, sa rodáčka z Brezna objavila na návšteve Bratislavy, aby tu spropagovala svoju novú knihu o životnom štýle.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #dcéra #Adriana Sklenaříková

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....