Do tretice všetko dobré! Spevák Robin Thicke bude opäť otcom

Americký spevák Robin Thicke a jeho priateľka April Love Geary budú mať druhé spoločné dieťa.

22.08.2018 14:00
Robin Thicke Foto: ,
Spevák Robin Thicke.
debata

Budúca dvojnásobná mamička o tom informovala v utorok prostredníctvom služby Instagram. „Niekto sa tu stane na budúci rok staršou sestrou. Sme naozaj nadšení, že vám môžeme oznámiť, že som opäť tehotná. V sobotu sme sa dozvedeli, či to bude chlapec alebo dievča. Čo si myslíte vy? Zabudla som spomenúť, že dátum pôrodu stanovili na Robinove narodeniny,“ napísala April Love Geary.

Dvojica tento rok vo februári privítala na svete dcéru Miu Love. Štyridsaťjedenročný interpret, ktorý oslavuje narodeniny 10. marca, už má aj osemročného syna z manželstva s Paulou Patton. S herečkou sa rozviedol v roku 2015, po desiatich rokoch manželstva.

Robin Thicke debutoval v roku 2003 albumom A Beautiful World, po ktorom nasledovali nahrávky The Evolution Of Robin Thicke (2006), Something Else (2008), Sex Therapy: The Session (2009), Love After War (2011), Blurred Lines (2013) a Paula (2014). S predposlednou menovanou sa mu podarilo dobyť americký aj britský rebríček, pričom z nej pochádza aj jeho najúspešnejší hit Blurred Lines, na ktorom spolupracovali aj T.I. a Pharrell Williams.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Robin Thicke

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...