Medové týždne? 52-ročná hviezda House of Cards ukázala mladšieho manžela

Ich spoločných fotografií veľa neexistuje. Herečka Robin Wright je totiž známa tým, že si súkromie stráži. Ale najnovšie sa paparazzom podaril úlovok na ostrove Formentera.

23.08.2018 00:00
debata (3)
Herečka Robin Wright a jej manžel - Francúz... Foto: Profimedia
Robin Wright a jej manžel - Francúz Clement Giraudet Herečka Robin Wright a jej manžel - Francúz Clement Giraudet. Spoločne na ostrove Formentera.

Päťdesiatdvaročná hrdinka seriálu Dom z kariet sa objavila na slnečnom talianskom ostrove v sprievode Clementa Giraudeta, módneho PR-manažéra, ktorého si údajne vzala počas predminulého víkendu. Hoci svadbu dvojica oficiálne nepotvrdila, médiá sa okamžite začali domnievať, že ide o svadobnú cestu.

Wright, ktorá má dve dospelé deti z manželstva so Seanom Pennom a jej vyvolený strávili deň na pláži a neskrývali ani nežné gestá, dotyky a bozky.

Pri pohľade na Wrightovú je asi nutné podotknúť, že je vo skvelej forme. Pokojne si obliekla dvojdielne bikiny a vystavila na obdiv vyšportovanú figúru. Giraudet si vystačil s čiernymi šortkami a predviedol vyšportované telo aj potetované paže.

Podľa zdrojov z okolia herečky sa momentálne cíti Robin Wright veľmi šťastne a je naozaj zamilovaná. Vzťah s Giraudetom prišiel po opätovnom rozchode s kolegom (tiež mladším hercom) Benom Fosterom. Za Seana Penna bola Wright vydatá bezmála šestnásť rokov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #manžel #Robin Wright #medové týždne #Formentera

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...