Fešný syn Clinta Eastwooda otvorene: Sex? Mám ho... a veľa!

Nie je to asi prekvapivá informácia, ale predsa len herec Scott Eastwood zaskočil v nedávnom rozhovore, keď otvorene prehovoril o svojom sexuálnom živote.

24.08.2018 00:00
Herec Scott Eastwood. Foto: ,
Herec Scott Eastwood.
debata

Syn známeho herca a režiséra Clinta Eastwooda je síce single, ale sexuálny život je pre neho veľmi dôležitý. „Mám sex… mám ho veľa,“ vyhlásil s úsmevom v epizóde internetovej relácie, kde sa s moderátorom zhovárali práve o intímnom živote a jeho dôležitosti.

„Myslím si, že našou úlohou je ukázať dôležitosť zdravého sexuálneho života. A tiež to, že ľudia by si mali uvedomiť, že sa netreba hanbiť, alebo cítiť trápne, ak sa jedná o ich sexuálny život,“ vyhlásil Eastwood.

V rámci konverzácie vyplynulo tiež, že má za sebou početné skúsenosti už z mladosti. Vtedy sa vraj často cítil byť omnoho vyspelejší ako niektoré jeho partnerky. „Pamätám si, keď som mal približne dvadsať, tie vzťahy, mal som pocit, že som sexuálne o dosť ďalej než niektorí ľudia, s ktorými som vzťahy mal,“ komentoval hrdina filmu Pacific Rim: Povstanie.

Eastwood mal v minulosti vzťahy napríklad s modelkami Brittany Brousseau či Jewel Brangmanovou, speváčkou Janou Kramerovou či herečkou Ninou Dobrevovou. Spájali ho aj s brazílskou topmodelkou Adrinou Lima.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #rozhovor #zivot #Scott Eastwood

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...