Jasmina Alagič prehovorila o Dare Rolins: Na tento dojem z nej nezabudne!

Predsudky zvyknú budovať mýtus, že ženy sú vo vzťahoch rivalky. O to viac, ak jedna nahradila druhú po boku muža - životného partnera. Moderátorka Jasmina Alagič má však iný postoj.

23.08.2018 13:06
debata (6)
Moderátorka Jasmína Alagič. Foto: TV Markíza
Moderátorka Jasmína Alagič. Moderátorka Jasmína Alagič.

Pre portál Pluska.sk sa prvýkrát vyjadrila na adresu speváčky Dary Rolins – expartnerky svojho priateľa – rapera Patrika Rytmusa Vrbovského. A zazneli z jej úst len samé pozitíva.

„Považovala som ju vždy za veľmi inšpiratívnu, milú a rozumnú ženu. Presne to sa mi aj potvrdilo, keď som ju stretla na jednej akcii a tam sme sa zoznámili. Bola som úplne hotová z energie, ktorú vyžaruje,“ uviedla pre redakciu známeho bulvárneho denníka.

„Keď sme sa zoznámili, ešte som nebola s Patrikom, ale som presvedčená o tom, že keby som ju stretla aj dnes, nemala by som s tým absolútne žiaden problém. Nemyslím si, že by sme sa teraz mali obchádzať. Nie je totiž dôvod,“ uzavrela kráska s bosnianskou krvou v žilách.

Rytmus s Rolinsovou sa rozišli oficiálne v marci tohto roka, ale obaja neskôr potvrdili, že posledné mesiace ich vzťahu už spolu takmer nefungovali. O láske rapera k moderátorke a tvári módnej televízie sa začala špekulovať okamžite po rozchode, ale obaja sa k téme nevyjadrovali. Alagič dokonca vzťah viackrát verejne zaprela.

Zmenilo sa to až koncom mája, keď dvojica priznala lásku priamo na Instagrame pred tisíckami sledovateľov. Odvtedy sa so železnou pravidelnosťou delia o intímne gestá a momenty zaľúbenia zvečnené na fotografiách aj v textových vyznaniach.

Alagičovú diváci čoskoro uvidia v šou Tvoja tvár znie povedome – nie však ako moderátorku, ale účinkujúcu. Relácia štartuje na obrazovkách TV Markíza 9. septembra.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #žena #rešpekt #Dara Rolins #Rytmus #Jasmína Alagič #rivalka

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....