Princezná Charlotte bola na Harryho svadbe rozkošnou družičkou! Bude ňou opäť

V októbri si svoje "áno" povedia princezná Eugenie a Jack Brooksbank. Medzi malými družičkami a družbami sa objavia aj deti princa Williama.

24.08.2018 10:00
debata

Ďalšia kráľovská svadba sa blíži. A hoci nepôjde o takú sledovanú udalosť, akou bola májová svadba princa Harryho s herečkou Meghan Markleovou, 12. októbra bude na hrade Windsor rušno opäť. Princezná Eugenie (28) si povie „áno“ so snúbencom, Jackom Brooksbankom (31).

Vojvodkyňa Kate a malá Charlotte na svadbe... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate a malá Charlotte na svadbe princa Harryho s Meghan Markleovou.

Ako to už pri kráľovských svadbách býva, prípravy idú na plné obrátky niekoľko mesiacov vopred. A inak tomu nie je ani v prípade princeznej Eugenie, dcéry princa Andrewa. Aktuálne je už podľa denníka „Mirror“ vyriešená aj otázka malých družičiek a družbov. Budú medzi nimi aj potomkovia princa Williama a vojvodkyne Kate, princ George (5) a princezná Charlotte (3). Kráľovskí potomkovia sa v tejto úlohe predviedli aj počas svadby Harryho a Meghan.

Princ William a prince George na svadbe princa... Foto: SITA/AP
Princ William Princ William a prince George na svadbe princa Harryho s Meghan Markleovou.

Medzi kráľovských potomkov sa dostala aj ďalšia prominentná malá slečna. Družičkou na jesennej svadbe vnučky kráľovnej Alžbety II. bude aj Theodora Rose Williams, dcéra speváka Robbieho Williamsa a herečky Aydy Fieldovej.

Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack... Foto: SITA/AP, Jonathan Brady
Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank Princezná Eugenie a jej snúbenec Jack Brooksbank pózujú v Buckinghamskom paláci na oficiálnu fotografiu pre médiá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princezná Eugenie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...