Trump a jeho ženy - toto sú ony! Nová kniha sľubuje odhalenia aj analýzy

Bestsellerovej americkej autorke a dopisovateľke týždenníka Newsweek Nine Burleighovej vyjde 16. októbra kniha o prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi a ženách v jeho živote. Vo štvrtok o tom informovala nakladateľská firma Gallery Books.

25.08.2018 09:00
Donald Trump a jeho manželka Melania Trump Foto: ,
Americký prezident Donald Trump a jeho tretia manželka Melania.
debata
Záber na obálku knihy o Donaldovi Trumpovi a... Foto: SITA/AP
Záber na obálku knihy o Donaldovi Trumpovi a ženách jeho života. Záber na obálku knihy o Donaldovi Trumpovi a ženách jeho života.

Burleighovej kniha bude mať názov „Golden Handcuffs: The Secret History of Trump's Women“ (Zlaté putá: Tajná minulosť Trumpových žien).

Burleigh, dopisovateľka Newsweeku pre americkú národnú politiku, využíva v knihe investigatívnu žurnalistiku a feministickú analýzu, ako uviedla firma Gallery Books.

Autorka píše o Trumpovej matke, jeho troch manželkách, sestrách, dcérach a zamestnankyniach. Takisto píše o vyše desiatich ženách, ktoré ho obvinili z obťažovania alebo sexuálneho zneužívania – tieto tvrdenia Trump popiera.

K Burleighovej predchádzajúcim knihám patrí „The Fatal Gift of Beauty: The Trials of Amanda Knox“ o nespravodlivom uväznení americkej študentky za vraždu a „Mirage: Napoleon's Sci­entists and the Unveiling of Egypt“, uviedla tlačová agentúra AP.

Prvá dáma USA Melania Trump na oficiálnom...
Rok 2007: Melania Trump na akcii spoločnosti...
+8Rok 2014: Melania Trump a Donald Trump na 20....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kniha #ženy #Donald Trump

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...