Kirstie Alley milovala Travoltu aj Swayzeyho, vydala sa však za iného kolegu

Slávna Kirstie Alley sa v britskej mutácii šou "Promi Big Brother" rozhovorila o svojej láske k hereckému kolegovi.

27.08.2018 00:00
Kirstie Alley Foto: ,
Herečka Kirstie Alley.
debata

A nejde o nikoho iného ako o Johna Travoltu, s ktorým sa 67-ročná herečka postavila spoločne pred kameru v roku 1989 počas nakrúcania komédie Pozri sa, kto to hovorí. „Takmer som sa zaňho vydala,“ povedala hollywoodska herečka svojej spolubývajúcej v šou. „Zamilovala som sa doňho a milujem ho dodnes,“ dodala Alley.

Ale Travolta nebol jediným kolegom výraznej tmavovlásky, ku ktorému zahorela láskou. Pred Travoltom to bol Patrick Swayze. „Povedzme si úprimne… Je ťažké nezamilovať sa do kolegu na pľaci,“ zdôraznila Kirstie Alley. A stalo sa jej to aj počas nakrúcania seriálu Sever proti Juhu. „On bol mužom snov,“ zaspomínala si na zosnulého Swayzeyho.

Úspešná komédia Pozri sa, kto to hovorí, v ktorej si zahrali partnerov práve Alley a Travolta, sa dočkala druhého aj tretie pokračovania v rokoch 1990 a 1993. V seriáli Sever proti Juhu si herečka zahrala po boku Swayzeyho v rokoch 1985 a 1986. Kirstie Alley má za sebou dve nevydarené manželstvá, jej druhým manželom bol herec Parker Stevenson. Aj on si zahral v seriáli Sever proti Juhu, z ich manželstva pochádzajú dve deti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #John Travolta #Kirstie Alley #Pozri #kto to hovorí

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...