Dara Rolins kontra Jasmina Alagič! Obe na jednom podujatí, ako to dopadlo?

Víkendovú akciu televízie Markíza si nenechala ujsť ani moderátorka Jasmina Alagič, ani speváčka Dara Rolins.

27.08.2018 00:00
Dara Rolins (vľavo) a moderátorka Jasmina Alagič Foto:
Speváčka Dara Rolins (vľavo) a moderátorka Jasmina Alagič sa spoločne stretli na DOD.
debata (8)

Sú sokyne, kamarátky či jednoducho iba známe zo sveta šoubiznisu, ktoré prehodia pár slov? Víkendové podujatie v Markíze, Deň otvorených dverí, navštevuje známa speváčka už roky. A svojich fanúšikov prišla potešiť aj tento raz. V Markíze však tento rok nechýbala ani moderátorka Jasmina Alagič, ktorá bude od jesennej sezóny súčasťou šou Tvoja tvár znie povedome, predtým bola kolegyňou Leoša Mareša v speváckej šou Československá SuperStar.

Dara Rolins počas DOD v Markíze. Foto: Profimedia
Dara Rolins Dara Rolins počas DOD v Markíze.

Kto však očakával drámu medzi bývalou a súčasnou partnerkou rapera Patrika Rytmusa Vrbovského, bol na omyle. Bola to práve Jasmina, ktorá sa na adresu Dary Rolins už pred spomínanou udalosťou vyjadrila veľmi pozitívne. A zopakovala to opäť potom, čo sa so speváčkou stretla v zákulisí. „Som veľmi rada, že som mala možnosť sa s ňou aspoň na chvíľu vidieť. Jeden pohľad stačil na to, aby sme si povedali, že je všetko v poriadku. To, čo vytvoril bulvár, ma mrzelo. Nikdy som nemala pocit, že musíme mať naštiepené vzťahy alebo by sme sa mali obchádzať. Nevidím na to dôvod. Vždy budem veľmi rada, keď ju stretnem,“ povedala niekdajšia účastníčka súťaže Miss Universe 2009 pre portál markiza.sk

Moderátorka Jasmina Alagič na DOD v Markíze. Foto: Profimedia
Jasmina Alagič Moderátorka Jasmina Alagič na DOD v Markíze.

Treba povedať, že obom dámam to počas víkendovej akcie veľmi pristalo, zaujímavosťou bolo, že Dara aj Jasmina stavili na modro-bielu kombináciu.

Rytmus a Dara Rolins oznámili rozchod veľmi nečakane, v marci tohto roka prostredníctvom sociálnych sietí. Neskôr obaja potvrdili, že posledné mesiace ich vzťahu už spolu takmer nefungovali. O láske rapera k moderátorke Jasmine Alagič sa hovorilo okamžite po rozchode, ale obaja spočiatku vzťah pred médiami tajili.

Speváčka Zuzana Smatanová.
Herec Juraj Loj.
+36Spevák Tomáš Bezdeda.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Dara Rolins #Jasmína Alagič #DOD Markíza

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...