Lucke Vondráčkovej plyšáci náladu nevylepšili, na pódiu ukázala utrápenú tvár

Začiatkom augusta speváčka Lucka Vondráčková a hokejista Tomáš Plekanec potvrdili rozchod, obaja sa k nemu vyjadrili na sociálnych sieťach.

28.08.2018 00:00
debata (3)

Bol to však len začiatok kolotoča, ktorý sa v médiách roztočil po zverejnení tejto správy. Nasledovalo Plekancovo priznanie, že po jeho boku je už nová žena, česká tenistka Lucie Šafářová. Ona však podľa hokejistových vyjadrení za rozpad jeho manželstva s Vondáčkovou nemôže. Manželia si prostredníctvom sociálnych sietí aj médií vymieňali svoje postoje k rozchodu.

Lucka Vondráčková na charitatívnom podujatí Den... Foto: Profimedia
Lucka Vondráčková Lucka Vondráčková na charitatívnom podujatí Den s Klokanem v Prahe.

Rodinné nepríjemnosti sa podpísali aj na vždy usmiatej herečke a speváčke. Hoci sa spoločenským akciám vyhýbala, predsa len zavítala na charitatívne podujatie Den s Klokanem 2018, ktoré sa konalo počas víkendu v Prahe. Fanúšikovia sa tak mohli stretnúť so svojou obľúbenou umelkyňou tvárou v tvár.

Oblečená v pohodlnom tričku a voľných červených nohaviciach sa objavila na pódiu. Smútok v tvári však celkom zakryť nedokázala, čo je vzhľadom na situáciu, v ktorej sa nachádza, celkom pochopiteľné. Ako informovala sama speváčka, už čoskoro plánuje návrat do Kanady vzhľadom na fakt, že synovia tam navštevujú školu a škôlku.

Tridsaťosemročná Vondráčková a 35-ročný Plekanec sa zoznámili v lete 2010 a o rok neskôr sa vzali. Dvojica, ktorá odvtedy žila prevažne v kanadskom Montreale, má spolu dvoch synov, šesťročného Matyáša a trojročného Adama.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Lucie Vondráčková #Tomáš Plekanec

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...