Ako žije mama vojvodkyne Meghan? Vozí sa na Honde, býva v dome za milión

Sociálna pracovníčka a niekdajšia inštruktorka jogy, Doria Ragland, žije v Los Angeles spokojný život v obklopení priateľov.

28.08.2018 12:50
debata (1)

61-ročná Doria Ragland, ktorá bola ako jediná zo strany nevesty na májovej kráľovskej svadbe na hrade Windsor, žije svoj život v Los Angeles, v štvrti s názvom Windsor Hills, kde má pekný rodinný domček, píše magazín Gala. Do toho sa vrátila aj po svadbe svojej dcéry, na ktorej sa sociálna pracovníčka z Los Angeles dostala medzi svetovú smotánku. Ako informuje spomínaný magazín, Doria má mnoho priateľov a žije čulým spoločenským životom. O osamelosti nemôže byť ani reči, paparazzi ju často zachytia na ulici, ako si vykračuje mestom, často ju sprevádzajú aj jej psy.

Doria Ragland, mama vojvodkyne Meghan, pri... Foto: Profimedia
Doria Ragland Doria Ragland, mama vojvodkyne Meghan, pri svojom dome v Los Angeles otvára kufor auta Honda CRV.

Na predzáhradke jej domu parkuje biela Honda CRV, ktorú na príjazdovej ceste ukrývajú kaktusy a kríky. Ako informujú britské médiá, hoci má Doria v USA zariadený príjemný život, je iba otázkou času, kedy sa presťahuje do Británie, aby bola bližšie k svojej dcére, vojvodkyni zo Susexxu.

Zľava: Doria Ragland, princ Charles a jeho... Foto: SITA/AP, Ben Stansall
Doria Ragland Zľava: Doria Ragland, princ Charles a jeho manželka, vojvodkyňa Camilla z Cornwallu.

Podľa magazínu Gala by mala bývať v byte vo vychytenej štvrti Kensington, neďaleko Kensingtonského paláca, v ktorom žijú mladomanželia, princ Harry a Meghan. Mesačný nájom za byt s piatimi izbami sa v tejto štvrti pohybuje na sume 10 000 eur.

Dom Dorie Ragland, niekdajšej lektorky jogy, ktorý stojí v lepšej štvrti v Los Angeles, má 130 štvorcových metrov a bol postavený v roku 1941. Má dve spálne a dve kúpeľne, okrem toho kuchyňu a obývaciu izbu, podľa magazínu je jeho aktuálna hodnota jeden milión dolárov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Meghan #Doria Ragland

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...