Dva mesiace po pôrode už Longoria zarezáva v práci! Jej syn spolu s ňou

Slávna herečka je tento raz za kamerou, už pracuje na novom seriáli televízie ABC.

31.08.2018 01:00
debata

Pred dvoma mesiacmi priviedla 43-ročná herečka Eva Longoria na svet svoje prvé dieťa, syna Santiaga a už „zarezáva“ v práci. Tento raz však slávna tmavovláska nestojí pred kamerou, ale za ňou. V zákulisí dohliada ako producentka a zároveň režisérka niektorých epizód na nakrúcanie novej série televízie ABC s názvom Grand Hotel. A jej malý poklad trávi čas v práci spolu s ňou.

Eva Longoria a jej syn Santiago na nakrúcaní... Foto: Profimedia
Eva Longoria Eva Longoria a jej syn Santiago na nakrúcaní seriálu t 'Grand Hotel' v Los Angeles.

Niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky sa objavila na pľaci v Los Angeles oblečená športovo – v elastickom tielku a čiernych nohaviciach, hlavu jej zakrývala čierna šiltovka s nápisom Grand Hotel. Sediac na režisérskej stoličke okrem toho, že rozdávala pokyny svojim spolupracovníkom, si k sebe pritískala aj syna Santiaga.

Už pred pár dňami, 20. augusta, zverejnila na svojom Instagrame fotografiu, ktorou fanúšikom oznámila návrat do práce. „Prvý deň návratu do práce. A pozrite, kto je môj asistent.“ Na zábere sa herečka usmieva spolu so synom, ktorý sedí v sedačke v dobrej nálade. Z kancelárie tak jeho kroky smerovali rovno na nakrúcanie, ako zobrazuje aktuálny záber.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #syn #Eva Longoria #Los Angeles

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...